acil yardım edin kızlar lütfen:(

MeleGim

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
5 Nisan 2009
2.472
3
0
İstanbul
kızlar cok moralim bozuk yeni koltuk takımım yandı:( misafirim sigarasını düşürdü...pembe koyu pembe renkli koltugun oturma yeri yandı takımımda minderli değil değiştirebileyim... küçük bir delik açıldı koltukta neyapıcam ben bişeler önerin bana kızlar değiştirmeye kalksam dünyanın parasını alırlar kızlar bişeler önerin bana lütfen yamamı yapılır ne yapılır:( yama belli olurmu kızlar lütfen yardım edin perdemdede yanık var:( sigarayla yanmıs orasıda ne yapabilirim bunlara kızlar evim mahvoldu ya koltugumun deriside yanmıs fakat görünmeyen yerde deriye koltuga perdeye ne yapabilirim kızlar yardım edin fikir verin....

:1no2:

ay çok kötü... koltuğun nasıl bir şey? hani koltuk tamircileri açar ya koltuğu orada eğer bi parmak fazla kumaş varsa o kumaşla içten yama yapılabilir ama orayı yamayayım derken koltuğu da bozabilirsin. koltuğun üzerine sadece oturulan kısma şık minder veya örtü düşünmez misin? en azından bu tip kazaları önlemiş olursun. çok önemli misafirin geldiğinde kaldırırsın sadece örtünü. perde tek parçaysa ve ortalarına doğru delik açıldıysa tam ordan dikine ikiye bölünüp iki parça perdeye dönüştürebilirsin. ama yanığa yapılacak pek de bir şey yok. ah bu misafirler... bizim de yılbaşında çıtır pıtırlar yüzünden salondaki iki halımız yanmıştı eskiden.

:umursamaz: hiç sorma canım valla bişeyde diyemezsinki:umursamaz: valla cok üzgünüm misafirimde cok üzüldü ama elden ne gelir ne yapıcam ya ben yamamı yaptırcam ne yaptırıcam

bide pembeymiş koyu renk olsa bişiler uygulanırdı canım çiçek fln gibi bişiler yama yaptırsan desen gibi

kötü olmuş. tam düştüğü yere çiçek gibi bi yama yapıcaksınız artık mecbur..

işinize karışmak istemem ama bence ev içinde sigara içmeyi yasaklayabilirsiniz. tekrar başınıza gelmemesi için.

işinize karışmak istemem ama bence ev içinde sigara içmeyi yasaklayabilirsiniz. tekrar başınıza gelmemesi için.

aynen öyle! ben evimde sigara içirmiyorum. memlekete ailemin yanına dönünce onlara da kendi evlerinde sigara içirmiyorum. gelen misafir içince de tavır yapıp odadan çıkıyorum bir daha yanlarına gitmiyorum. hakkımda kötü düşünseler de umrumda değil. eşyalara zarar vermek bi yana, bence kapalı ortamda, üzerine koku sinecek koltuk perde gibi eşya olan yerlerde sigara içilmemeli. hele de içmeyen insanların yanında asla içilmemeli. misafire içme denmiyor ayıp olmasın diye ama ayıpsa ayıp asıl onların yaptığı ayıp. bir daha içirme bence. evinin en güzel odasını açıyorsun, eşyalarını özenerek alıyorsun onlar 3 kuruşluk keyifleri için mahvediyorlar. çıksınlar balkonda içsinler:sinifsinif:

bide pembeymiş koyu renk olsa bişiler uygulanırdı canım çiçek fln gibi bişiler yama yaptırsan desen gibi
cnm ya cok moralim bozuk valla koltukcuyla görüştüm 150milyon maaliyet cıkardıboshayallersmile eşimde asker evimde kapalı ama yandı işte...boshayallersmile bakalım koltukcu bişiler bulur heralde hem minderi hem oturma kısmını hemde derisi yanık gelde cıldırma:kızgın:
kötü olmuş. tam düştüğü yere çiçek gibi bi yama yapıcaksınız artık mecbur..
boshayallersmile cok kötü oldu hemde okadar yanık içinde 1tanesi bana yada eşime ait değil:kızgın:
saol cnm haklısın eşim gelsin artık isteselerde içemezler!!
aynen öyle! ben evimde sigara içirmiyorum. memlekete ailemin yanına dönünce onlara da kendi evlerinde sigara içirmiyorum. gelen misafir içince de tavır yapıp odadan çıkıyorum bir daha yanlarına gitmiyorum. hakkımda kötü düşünseler de umrumda değil. eşyalara zarar vermek bi yana, bence kapalı ortamda, üzerine koku sinecek koltuk perde gibi eşya olan yerlerde sigara içilmemeli. hele de içmeyen insanların yanında asla içilmemeli. misafire içme denmiyor ayıp olmasın diye ama ayıpsa ayıp asıl onların yaptığı ayıp. bir daha içirme bence. evinin en güzel odasını açıyorsun, eşyalarını özenerek alıyorsun onlar 3 kuruşluk keyifleri için mahvediyorlar. çıksınlar balkonda içsinler:sinifsinif:
en güzeli yapıyorsun kim bozulursa bozulsun hiç önemli değil masrafını hasarını sinirini çeken biziz!
evt evde yasaklansın en iyisi bu

boshayallersmile

Back