Hamilelik Belirtileri ACİL YarDıM EDiN ABLALARıM..

svsangel

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
10 Ocak 2025
8
0
1
27
5 aydır evlıyım evlendıkten 1 ay sonra kımyasal gebelık gecırdım adet olamıyorum 4 aydır hormonlarıma bakıldı hersey normal duruyo kımyasal gebelık gecıren ablalarım adettınız ne zaman başladı 4 aydır adet olamamam normal mı ne yapmam gerek

Tarlus diye bir ilaç var adet söktürücü doktor bana verdi o u ictimictigim 5 günü adet oldum. Sana.vermedimi.doktor. en sonki durumum ne.

Tarlus diye bir ilaç var adet söktürücü doktor bana verdi o u ictimictigim 5 günü adet oldum. Sana.vermedimi.doktor. en sonki durumum ne.
Verdı yine olamadım bu sefer pregestoran ine verdı bır enjekteye 3 toz yaptırdı 5 gün sonra oyle adet olabıldım kan degerlerım normal cıktı ama sürekli ine yada ılaclamı olucam ne zaman düzelır abla kımyasaldan sonra adet görememem normal mı yada

Benim bir ara 3 hafta adet olmadım oncesindede normal adet olmuştum yani kimyasal gecirmemistim bilmiyorum o konu hakkında ama keşke daha önce bu ilacı yaptirsaydin.5 ay adet olmayı baklemek zor yani insan strese giriyor çünkü şişlik falan

4 tane doktora gıttım bıraz bekle dedı kasımda gerı gıttım hapı verdı bekle dedı ıctım bekledım aralıkta gerı baska doktors gıdıp anlattım altan bakıp bısey yok ama dedı oda gerı duptashon dıye ılac yazdı 15 gun bekle olmazsan gerı gel dedı olmadım gerı gıttım bu sefer ine yaptırdı 5 gun sonra oldum hormon baktı normal deger ama adettın her bıttımının 15 gunu gerı duptashon icmeye basla dedı 3 ay ama vucudum olamıyor once 1 gun kahve rengı akıntı olup sonra kana cevırdı

Anladım bundan.sonra düzene girer inşallah

Kızlar tedaviyi bıraktım adetim 8 gün geçikti 2. Gün idrarda negatifdi geçen ay da tarlusal 3. Kapsül içtiğimde olmuştum bu ay olmadım ilaçı bırakalı 4 gün oldu doktorum adeti bekle diyo yardımcı olun bileniniz varsa

Kimyasal gebelıkden sonra adet geçıkmesımı yoksa dırek adet gecıkmesımı pragestoran ine vurun sende 1 enjekteye 3 toz haplar yapmıyınca onunla oldum ben

Ve ılaclar bıtınce 10 ve 15 gün bekleyin dıyolar ine bile 5 . Gün adet yaptı beni

Evet doktor yazdı bana progestaron ine kutunun ıcınde 5 adet var 1 enjekyeye 3 toz cektırıp vuruldum doktorum receteye oyle yazdı 5 gun sonra kahverengı beklemış kan aktı sonra kana cevırdı doktora soyle yazdır bu sekıl ve vurul 10 gün icinde adet yaptırıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…