Gebeliğe Hazırlık Acil yardım edermsiniz

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Gkbnkrmz

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
31 Ekim 2021
25
7
Beni lütfen aydınlatır mısınız, aklım karıştı, dün gece gebelik testi verdim ve 9 nisan da tahlil sonucu resimdeki gibi çıktı , doktor yerinde olmadığı için beklemedik eve geldik bugün tekrar acile gittik başka doktor tekrar kan testi istedi verdik e nabiza ilk aynı rakam düştü geceki sonra doktorun yanına sonuç öğrenmeye gittiğimizde gebelik yokr dedi bugün ku sonuç diğer attığım resimde var mı Yok mu anlayamadım dün gece nasıl 9 küsur cikipta bugün 2 çıktı anlayamadım ve ilk 9 çıkıp sonra 2 çıktı

Eklentiler

• Screenshot_20220410-160153.png
    Screenshot_20220410-160153.png
    125,4 KB · Görüntüleme: 42
  • Screenshot_20220410-160201.png
    Screenshot_20220410-160201.png
    129 KB · Görüntüleme: 47
Beni lütfen aydınlatır mısınız, aklım karıştı, dün gece gebelik testi verdim ve 9 nisan da tahlil sonucu resimdeki gibi çıktı , doktor yerinde olmadığı için beklemedik eve geldik bugün tekrar acile gittik başka doktor tekrar kan testi istedi verdik e nabiza ilk aynı rakam düştü geceki sonra doktorun yanına sonuç öğrenmeye gittiğimizde gebelik yokr dedi bugün ku sonuç diğer attığım resimde var mı Yok mu anlayamadım dün gece nasıl 9 küsur cikipta bugün 2 çıktı anlayamadım ve ilk 9 çıkıp sonra 2 çıktı
Kimyasal gebelik oldu herhalde değer düşükmüş sonra düşmüş iyice sonlanmış

Kimyasal düşük ne oluyor acaba çünkü dün gece ile bugün arasında hemen böyle olabiliyor mu bu arada kasik ağrım var gerçi adetim 4 gün var ama çok kafam karşıtı

X