Acil yardım eder misiniz ?

Baharyagmuru35

Guru
Kayıtlı Üye
7 Ağustos 2011
14.263
14.666
498
Kızlar dün doktora gitmiştim spiralin kaydığını söyledi ve çıkarttı . Birde genital bölgede koku olduğnu söyledim . akıntı yanma ağrı yok sadece koku var . Doktor test filan yapmadan enfeksiyondur dedi .
fitil ve antibiyotik yazdı . ornitop antibiyotikle beraber gynomax xl'tan 2 kutu yazdı . Neyse bugn de tekrar spiral taktırmak içn özele gittim . Enfeksiyon varken spiral takılmaz yazıyo internette o yüzden doktora ilk kokuyu söyledim ama özeldeki doktor enfeksiyon filan demedi üstelik ilaç da yazmadı sadece yıkama jeli önerdi genital bölge için ve spirali takıp 1 ay sonra kontrole çağırdı . Şimdi bende enfeksiyon var mı yok mu kafam karıştı . bende ilk doktorun yazdığı ilaçları aldım adet bitince kullanmayı düşünüyorum sizce ne yapayım ?

canım idrar tahlili yaptırsaydın yaptırmadıysan.akıntının rengi ve kokusu önemli eğer değişiklik varsa bence kullanmalısın. ayrıca bol bol su içmelisin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…