5 üstü gebelik sayılıyor sen yine de tekrar kan verip yukselmeni takip et canım hayırlı olsun
Bu senin testin mi
Bu senın testinse 5 değil . 4.958 çıkmış çok güzel bi sonuç .
İçini ferah tut . İstersen son adet tarihine göre 6. Haftanda kadın doğum doktoruna git . İstersen hemen pazartesi için bi randevu al kan değerlerine bakılsın Demir b12 gibi .Evet benim ama ben hiç anlamıyorum dünden beri kafayı yedim corona yüzünden doktorlar da bir türlü görünmüyoilk defa böyle şeyler hakkında bilgi sahibi oluyorum
Ayyy içime su srptiniz Allah bin kere razı olsun. İnşallah en kısa zamanda gidip bakıcamİçini ferah tut . İstersen son adet tarihine göre 6. Haftanda kadın doğum doktoruna git . İstersen hemen pazartesi için bi randevu al kan değerlerine bakılsın Demir b12 gibi .
Merak ettiğin şeyler varsa yine yardımcı olurum .Ayyy içime su srptiniz Allah bin kere razı olsun. İnşallah en kısa zamanda gidip bakıcam
6 haftalık gebelikte değer 60000 civarı olur :)Canım şuan sen 6 haftalık hamile gibi gözüküyorsun bi an önce dr ye git kesene baksın
Ama adet gününe göre canım6 haftalık gebelikte değer 60000 civarı olur :)
Tabi bebekten bebeğe değişir ama bu değer 6 haftalık değil
5 gün gecikmiş :)Ama adet gününe göre canım
AA ne kusuruAy pardon canım ben onu ne olarak görüyorumama sonuçta hamile ve baya iyi değerleri kusura bakma canım
Kız bu testle sen bebeği görürsünEvet benim ama ben hiç anlamıyorum dünden beri kafayı yedim corona yüzünden doktorlar da bir türlü görünmüyoilk defa böyle şeyler hakkında bilgi sahibi oluyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?