canım rahat ol bi müddet sonra geçiyo bende kullanmıştım ama geçmezse agnucaston diye ilaç var onu kullanabilirsin geçmiş olsun
Teşekkür ederim canım, fakat ben en çok göğüslerimin şişliğinden şikayetçiyim, onlarda hap bitince normale dönermi???
birde cildim o kadar pürüzsüz ve yumuşak olduki, en sevdiğim yönü bu sanırım..Onlardada tekrar bir değişme olurmu dersin??
canım umarım durumunda düzelme olmuştur bukadar zaman geçmiş aradan
yalnız her doktor farklı bi ilaç veriyo buna eminim ilk başta banada diane 35 başlandı aldactone ile birlikte (ödem yapmaması için) osırada ilaç kullanımından önce 20kg almıştım zaten 2 ay içerisinde kilo almam durdu 6ay sonra farklı bi hastaneye kontrole gittim ordaki uzman pko olmadığını olsa yumurtaların bukadar büyüyemeyeceğini söyledi tedaviyi bıraktırdı
ertesi yıl bi prof. dr.a gittim pko ile hormon bozukluğu var dedi
ilk başta 6ay bi hormon ilacı kullandırdı(adını şimdi hatırlamıyorum ) daha sonra testesteron hormonu fazlalığından erkek tipi kilo alma tüylenme seste kalınlaşma falan oluyormuş diye proscar isimli ilaca başladım (bekar olduğum için, yoksa kadınların kullanması yasak hatta hamilelerin dokunması bile yasak olan bi ilaç ) onunla birlikte glukofende başladım 6ay kadarda o ilaçları kullandım ama artık ilaç kullanmaktan bende hal kalmadı
şimdi ne kontrole gidiyorum ne ilaç kullanıyorum çokta rahatım ha tedavilerden hiç sonuç alamadım kendimde değişim hissetmedim test sonuçlarınıda doktorlar kendileri aldı hiç umursamıyorum enazından hasta psikolojisinden kurtuldum denek niyetine kullanıyolar bizi
pco nedir özür dilerim ama hakketen bilmiyorum bu diane 35 kullanmayı düşünüyorum doğum kontrolü için sizce ne yapmalıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?