Bunun Bi çözümü yok az kaldı sabret bende oğluma gebeyken yaşadım bu sıkıntıyı 34 haftada başladı dayanılmaz ağrılar 35 te de doğdu oğlum bence sizinde az kaldı Bi ay sürmez gibi35 haftalik hamileyim. Son 3 gundur 2 dk uyudugumu bilmem. Gucten takatten dustum. Bebegin hareketleri cok sertlesti. Saga yatsam batiyor sola hic uzanamiyorum bile. Sirtimda iki fitik var. Sirt ustu hic uzanamiyorum.
Uykusuzluktan basima agrilar girdi. Arkamda 3 yastik, kolumun altinda bacagkmn altinda bi turlu uyuyamiyorum.
Bi de ustune dun yedigim yemek rahatsiz etti iki gundur karnim agriyor. Ne yapacagimi bilmiyorum. Bebek sol tarafta o tarafa uzanjnca bicak gibi batiyor. Saga uzansam en fazla 3 dk sonra agri giriyor. Dun butun gece omuzlarima yaslanip uzanmisim agrisindan oluyorum
En son 3 hafta once doktora gittigimde bebek ters demisti. Agrilarimin bununla bir ilgisi olabolir mi? Doktor ralndevum sali gunu.. onun bana nasil faydasi olur ... 1 ay boyle gecerse nasil dayanirim...
Fkri olan bir cozum onerisi olan..???
Bunun erken dogumla alaksi yok. Olsa ben bilirim cunku 3 defa erken dogum yaptim. 36 -34-32 de dogum yaptimBunun Bi çözümü yok az kaldı sabret bende oğluma gebeyken yaşadım bu sıkıntıyı 34 haftada başladı dayanılmaz ağrılar 35 te de doğdu oğlum bence sizinde az kaldı Bi ay sürmez gibi
Allah yardimcimiz olsunm uzanamiyorum bile surekli oturuyorum.mBen aynı bengece uykusu yok.her tarafım batıyor.uzerine midem yanıyor.gece 4 e kadar asla uyuyamiyorim.sabah ne uyursam o.bebegimi kucağıma alacağım günü düşünüp kendimi avutuyorum.yapacak bsiey yok 1 ay dayancaz
Bi yandan dogsun istiyotum bi yandan da kiyamiyorum... ama cok zor durumdayim..Bunun Bi çözümü yok az kaldı sabret bende oğluma gebeyken yaşadım bu sıkıntıyı 34 haftada başladı dayanılmaz ağrılar 35 te de doğdu oğlum bence sizinde az kaldı Bi ay sürmez gibi
Ilk hamileligimde gormedim boyle bisey. Hlafif agrilarim vardi ama simdi cok sert kasilmalar bicak gibi batmalar..3 hamilelik gecirdim bu tarz bi agrim olmadi. Pek normal gelmedi bana bi doktorunla gorus bu konuyu. Etrafinda da bu kadar uykusuz kalacak kadar agri ceken birini gormedim duymadik. 3 gundur full uykusuz gezmek zor.
Bende ilk hamileliğimde yaşamadım böyle bise o kadar güzel Bi hamilelik yasadimki ne bulantı ne ağrıAllah yardimcimiz olsunm uzanamiyorum bile surekli oturuyorum.m
Bi yandan dogsun istiyotum bi yandan da kiyamiyorum... ama cok zor durumdayim..
Ilk hamileligimde gormedim boyle bisey. Hlafif agrilarim vardi ama simdi cok sert kasilmalar bicak gibi batmalar..
Uzanamiyorum bile yatakta oturuyorum surekli
Benimde bebegim kucuk surekli onunla ilgilenmem gerekiyor. Normalde yanina uzanirdim o kemdiliginden uyurdu kac gun dur uzanamadigimdan cocukta benle perissn olduBende ilk hamileliğimde yaşamadım böyle bise o kadar güzel Bi hamilelik yasadimki ne bulantı ne ağrı
Ama oğluma hamileyken kızımda küçüktü sürekli kucağımda belkide onun etkisi ile bebeğim dayanılmaz ağrılar veriyordu 25 haftada başladı aslında ama 34 haftada çok çok kötüydü fazla sürmedi doğdu
Bende iki gebelik yaşadım kızımda harika Bi gebelik geçirdim haftasında doğdu3 hamilelik gecirdim bu tarz bi agrim olmadi. Pek normal gelmedi bana bi doktorunla gorus bu konuyu. Etrafinda da bu kadar uykusuz kalacak kadar agri ceken birini gormedim duymadik. 3 gundur full uykusuz gezmek zor.
gneAllah yardimcimiz olsunm uzanamiyorum bile surekli oturuyorum.m
Bi yandan dogsun istiyotum bi yandan da kiyamiyorum... ama cok zor durumdayim..
Ilk hamileligimde gormedim boyle bisey. Hlafif agrilarim vardi ama simdi cok sert kasilmalar bicak gibi batmalar..
Uzanamiyorum bile yatakta oturuyorum surekli
Durumumuz aynı kızımda ben yanına uzanınca uyurdu son ayda kucağımdan inmedi eşimde o zamanlar aylarca görevde olunca kızım bana çok düştü biraz da o yüzden oldu diye düşünüyorum erken gelmesinin nedeni sizde sağlıkla alırsınız inşallah kucağınızaBenimde bebegim kucuk surekli onunla ilgilenmem gerekiyor. Normalde yanina uzanirdim o kemdiliginden uyurdu kac gun dur uzanamadigimdan cocukta benle perissn oldu
Sezeryan yapabilir azcık daha sabır allahın izniyle saglikla kucağına alırsın inşallah35 haftalik hamileyim. Son 3 gundur 2 dk uyudugumu bilmem. Gucten takatten dustum. Bebegin hareketleri cok sertlesti. Saga yatsam batiyor sola hic uzanamiyorum bile. Sirtimda iki fitik var. Sirt ustu hic uzanamiyorum.
Uykusuzluktan basima agrilar girdi. Arkamda 3 yastik, kolumun altinda bacagkmn altinda bi turlu uyuyamiyorum.
Bi de ustune dun yedigim yemek rahatsiz etti iki gundur karnim agriyor. Ne yapacagimi bilmiyorum. Bebek sol tarafta o tarafa uzanjnca bicak gibi batiyor. Saga uzansam en fazla 3 dk sonra agri giriyor. Dun butun gece omuzlarima yaslanip uzanmisim agrisindan oluyorum
En son 3 hafta once doktora gittigimde bebek ters demisti. Agrilarimin bununla bir ilgisi olabolir mi? Doktor ralndevum sali gunu.. onun bana nasil faydasi olur ... 1 ay boyle gecerse nasil dayanirim...
Fkri olan bir cozum onerisi olan..???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?