• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

acil yardim.. dayanacak gucum kalmadi..

Yasam111

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Ocak 2015
999
1.027
83
36
35 haftalik hamileyim. Son 3 gundur 2 dk uyudugumu bilmem. Gucten takatten dustum. Bebegin hareketleri cok sertlesti. Saga yatsam batiyor sola hic uzanamiyorum bile. Sirtimda iki fitik var. Sirt ustu hic uzanamiyorum.
Uykusuzluktan basima agrilar girdi. Arkamda 3 yastik, kolumun altinda bacagkmn altinda bi turlu uyuyamiyorum.
Bi de ustune dun yedigim yemek rahatsiz etti iki gundur karnim agriyor. Ne yapacagimi bilmiyorum. Bebek sol tarafta o tarafa uzanjnca bicak gibi batiyor. Saga uzansam en fazla 3 dk sonra agri giriyor. Dun butun gece omuzlarima yaslanip uzanmisim agrisindan oluyorum :(
En son 3 hafta once doktora gittigimde bebek ters demisti. Agrilarimin bununla bir ilgisi olabolir mi? Doktor ralndevum sali gunu.. onun bana nasil faydasi olur ... 1 ay boyle gecerse nasil dayanirim...
Fkri olan bir cozum onerisi olan..???

Ben aynı ben:işsiz:gece uykusu yok.her tarafım batıyor.uzerine midem yanıyor.gece 4 e kadar asla uyuyamiyorim.sabah ne uyursam o.bebegimi kucağıma alacağım günü düşünüp kendimi avutuyorum.yapacak bsiey yok 1 ay dayancaz:(

35 haftalik hamileyim. Son 3 gundur 2 dk uyudugumu bilmem. Gucten takatten dustum. Bebegin hareketleri cok sertlesti. Saga yatsam batiyor sola hic uzanamiyorum bile. Sirtimda iki fitik var. Sirt ustu hic uzanamiyorum.
Uykusuzluktan basima agrilar girdi. Arkamda 3 yastik, kolumun altinda bacagkmn altinda bi turlu uyuyamiyorum.
Bi de ustune dun yedigim yemek rahatsiz etti iki gundur karnim agriyor. Ne yapacagimi bilmiyorum. Bebek sol tarafta o tarafa uzanjnca bicak gibi batiyor. Saga uzansam en fazla 3 dk sonra agri giriyor. Dun butun gece omuzlarima yaslanip uzanmisim agrisindan oluyorum :KK43:
En son 3 hafta once doktora gittigimde bebek ters demisti. Agrilarimin bununla bir ilgisi olabolir mi? Doktor ralndevum sali gunu.. onun bana nasil faydasi olur ... 1 ay boyle gecerse nasil dayanirim...
Bunun Bi çözümü yok az kaldı sabret bende oğluma gebeyken yaşadım bu sıkıntıyı 34 haftada başladı dayanılmaz ağrılar 35 te de doğdu oğlum bence sizinde az kaldı Bi ay sürmez gibi

3 hamilelik gecirdim bu tarz bi agrim olmadi. Pek normal gelmedi bana bi doktorunla gorus bu konuyu. Etrafinda da bu kadar uykusuz kalacak kadar agri ceken birini gormedim duymadik. 3 gundur full uykusuz gezmek zor.

Bunun Bi çözümü yok az kaldı sabret bende oğluma gebeyken yaşadım bu sıkıntıyı 34 haftada başladı dayanılmaz ağrılar 35 te de doğdu oğlum bence sizinde az kaldı Bi ay sürmez gibi
Bunun erken dogumla alaksi yok. Olsa ben bilirim cunku 3 defa erken dogum yaptim. 36 -34-32 de dogum yaptim

Ben aynı ben:işsiz:gece uykusu yok.her tarafım batıyor.uzerine midem yanıyor.gece 4 e kadar asla uyuyamiyorim.sabah ne uyursam o.bebegimi kucağıma alacağım günü düşünüp kendimi avutuyorum.yapacak bsiey yok 1 ay dayancaz:KK43:
Allah yardimcimiz olsunm uzanamiyorum bile surekli oturuyorum.m
Bi yandan dogsun istiyotum bi yandan da kiyamiyorum... ama cok zor durumdayim..
3 hamilelik gecirdim bu tarz bi agrim olmadi. Pek normal gelmedi bana bi doktorunla gorus bu konuyu. Etrafinda da bu kadar uykusuz kalacak kadar agri ceken birini gormedim duymadik. 3 gundur full uykusuz gezmek zor.
Ilk hamileligimde gormedim boyle bisey. Hlafif agrilarim vardi ama simdi cok sert kasilmalar bicak gibi batmalar..
Uzanamiyorum bile yatakta oturuyorum surekli

Hic bole birsey yasamadim 41.haftaya kadar uyudum o yuzden bilgim yok malesef ama uzuldum zorlugunu az cok tahmin edebiliyorum.allah yardimciniz olsun

Ilk hamileligimde gormedim boyle bisey. Hlafif agrilarim vardi ama simdi cok sert kasilmalar bicak gibi batmalar..
Bende ilk hamileliğimde yaşamadım böyle bise o kadar güzel Bi hamilelik yasadimki ne bulantı ne ağrı
Ama oğluma hamileyken kızımda küçüktü sürekli kucağımda belkide onun etkisi ile bebeğim dayanılmaz ağrılar veriyordu 25 haftada başladı aslında ama 34 haftada çok çok kötüydü fazla sürmedi doğdu

Bende ilk hamileliğimde yaşamadım böyle bise o kadar güzel Bi hamilelik yasadimki ne bulantı ne ağrı
Ama oğluma hamileyken kızımda küçüktü sürekli kucağımda belkide onun etkisi ile bebeğim dayanılmaz ağrılar veriyordu 25 haftada başladı aslında ama 34 haftada çok çok kötüydü fazla sürmedi doğdu
Benimde bebegim kucuk surekli onunla ilgilenmem gerekiyor. Normalde yanina uzanirdim o kemdiliginden uyurdu kac gun dur uzanamadigimdan cocukta benle perissn oldu

Maalesef son bir ayda rahat uyku diye bir şey kalmıyor
Sık sık pozisyon.degistirmekten başka çare yok...
Sağlıklı doğumlar dilerim

Bende iki gebelik yaşadım kızımda harika Bi gebelik geçirdim haftasında doğdu
Ama oğlumda Çok çok dayanılmaz ağrılar çektim sabahlara kadar uyutmayan yattığım yeri yumruklatacak kadar dayanilmazdi zaten o günün sabahinada doğum başlamış acil sezeryana alındım benim başıma geldiği için yazdım biliyorum o ağrıları
Tabi magnezyum eksikliğinden felanda olabilir doktoruna görünmeli aynı şey olacak diye bisey yok tabi bende kendimden örnek verdim

Magnezyum duzenli iciyormusub

gne

Benimde bebegim kucuk surekli onunla ilgilenmem gerekiyor. Normalde yanina uzanirdim o kemdiliginden uyurdu kac gun dur uzanamadigimdan cocukta benle perissn oldu
Durumumuz aynı kızımda ben yanına uzanınca uyurdu son ayda kucağımdan inmedi eşimde o zamanlar aylarca görevde olunca kızım bana çok düştü biraz da o yüzden oldu diye düşünüyorum erken gelmesinin nedeni sizde sağlıkla alırsınız inşallah kucağınıza
gerçekten en zor zamanlarımda yuruyemiyordum ağlıyordum acidan hatırladıkça kötü oldum geçti sukur

armut koltuk ve sehpaya uzatılmış bacaklar şeklinde uyumayı tavsiye ederim:KK66:
ilk hamileliğimin son 20 günü bu şekilde yattım.

Çok acil yardım demişsin acilen yazılan yazılana nasıl bir fayda gösterdi sana ? Yani nasıl yardımcı olabiliriz ki 3 hafta daha sıkacaksın dişini Allah yardımcın olsun

Bi de ustune dun yedigim yemek rahatsiz etti iki gundur karnim agriyor. Ne yapacagimi bilmiyorum. Bebek sol tarafta o tarafa uzanjnca bicak gibi batiyor. Saga uzansam en fazla 3 dk sonra agri giriyor. Dun butun gece omuzlarima yaslanip uzanmisim agrisindan oluyorum :KK43:
Sezeryan yapabilir azcık daha sabır allahın izniyle saglikla kucağına alırsın inşallah

Bebisinizi kucağınıza alınca geçecek işte ne güzel. Annelik zor karına girince başlıyor o duygu. Sizin geçici benimde burnumdan ameliyat olduğum için geceleri nefes problemi yaşıyorum dediğiniz gibi kesik kesik uykular baş ağrısı çok iyi anlıyorum o yüzden

Ayaklar aşagı pozisyondaysa zor :( bende yaşadım herkes uyu bugunlerini ararsin diyordu uyumak ne mumkun agri sanci tuvalet son ay oyle gecti

Back