Acil yardım com bunaldım

kaç çıkmış beta hcg? hormonlarımda hareketlilik ne ki? bi sonuc vermediler mi?

peki betada ki degeriniz yaziyor muydu

Kızlar en son beta hcg den yükselme var denmişti adet günün sundu olmasın bugünde inanılmaz bi sancıyla kan geldi iğne yaptırdım şimdilik bişey yok bulaşık bulaşık kan geliyor adet oluyormuşum olmuyormuyum bilmiyorum çok mutsuzum yardımcı olur musunz

O yükseldiğini öğrendikten sonra tekrar gittin mi kan vermeye doktora beta yükselmişmi bunu öğrendin mi

Merhaba size bende bisey sormak istiyorum ben 2017 ekimde evlendim. Yaklasik 6 aydir filan deniyoruz son 3 4 ayda belimin altina yastik koyup yapiyoruz ayaklarim hava bekliyorum sizce dogrumu yapiyorum baska neler yapilabilirrr bizde esimle cok istiyoruzzz

Flo diye bir program var oradan takip ediyorum hamile sansi kalma yuksek diye yaziyor ogunlerdede deniyorum 14 gun muhabbeti var ozamanlar deniyrm ama dgeumu bilmiyorum.s biranonce olsn istiyorum Allahim hayirlisiyla yaa.s

Yastığı ilişkiden önce koyuyosun dimi
İlişkiden yarım saat önce eşine türk kahvesi içir yanında bitter yedir bunlar erkekler için yararlıymış sperm hızını arttırıyormuş yumurtlama günlerini belki kaçırıyor olabilirsin akıntını takip et canım yumurtlama günlerinde 2 günde bir ilişki yeterli olur ilişki sonrası 5-10 dk kalkmadan bekle ... Tutar inşallah daha yeni sayılırsınız stres yapma

Yastigi bazen tam o anda koyuyoruz yada o andan hemen sonra..hadiyaa hic duymamistim iciririm tatlida cok seviyor onuda yediririmm insalla olur ya birazda bole denim ozaman.
Iliskiden sonra kalkmamaya ozen gosteriyorum..su yumurtlama gunu adetten sonraki gunler oluyor dmi 14.gunu muhabbeti filan dimi bu konularda braz eksigim

Yastığı ilişkiden önce koysan daha iyi olur o an giden gitmiş oluyor zaten:) herkesin yumurtlama günü farklıdır mesela sen 30 günde bir adet görüyosun diyelim, bidahaki muhtemelen adet olacağın günden 14 gün önce yumurtlaman oluyor yani 30-14= 16.günde yumurtlamış olursun ama bu 30 gün için geçerli ...yani adet göreceğin tarihten 14 gün önce oluyor. Bazı aylarda yumurtlama daha erken veya geç olabiliyor onun içinde takip yapmak lazım yumurtlama yaklaşırken akıntı artışı olur eğer akıntı yumurta akı gibi kıvamı yapışkan ve şeffaf olursa işte tam zamanı....

Ben akintiya dikkat edip agirlik vereyim birse ovulasyon testi almayi dusunuyorum heryolu denemeye calisicam hayirlisi artik :)))

28 gunde bir oluyorum ve adetim cok duzenli benm :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…