- 18 Şubat 2019
- 43
- 46
- 8
- 35
- Konu Sahibi Ekmekcifatos
-
kaç çıkmış beta hcg? hormonlarımda hareketlilik ne ki? bi sonuc vermediler mi?Gunaydinnn dün gece soğukalgınlığı için acile gittim hamilelikten supheniyorum deyince kab testi yaptı doktor duruma göre evet gebelik varsa ilac veremem dedi 1 buçuk saat sonra tahlil sonuçlarında hormonlarım da hareketlilik olduğun için ilaç uygulamadan geri gonderdi çok şaşkın çok heyecanlıyım hamileymişim yaaaaa
peki betada ki degeriniz yaziyor muyduGunaydinnn dün gece soğukalgınlığı için acile gittim hamilelikten supheniyorum deyince kab testi yaptı doktor duruma göre evet gebelik varsa ilac veremem dedi 1 buçuk saat sonra tahlil sonuçlarında hormonlarım da hareketlilik olduğun için ilaç uygulamadan geri gonderdi çok şaşkın çok heyecanlıyım hamileymişim yaaaaa
peki betada ki degeriniz yaziyor muydu
kaç çıkmış beta hcg? hormonlarımda hareketlilik ne ki? bi sonuc vermediler mi?
O yükseldiğini öğrendikten sonra tekrar gittin mi kan vermeye doktora beta yükselmişmi bunu öğrendin miKızlar en son beta hcg den yükselme var denmişti adet günün sundu olmasın bugünde inanılmaz bi sancıyla kan geldi iğne yaptırdım şimdilik bişey yok bulaşık bulaşık kan geliyor adet oluyormuşum olmuyormuyum bilmiyorum çok mutsuzum yardımcı olur musunz
Merhaba size bende bisey sormak istiyorum ben 2017 ekimde evlendim. Yaklasik 6 aydir filan deniyoruz son 3 4 ayda belimin altina yastik koyup yapiyoruz ayaklarim hava bekliyorum sizce dogrumu yapiyorum baska neler yapilabilirrr bizde esimle cok istiyoruzzzBacım öncelikle stres yapma stres hormonların 1 numaralı düşmanı
Kaç aydır deniyorsunuz?
Kaç günde bir adet oluyorsun?
Daha sık ilişkiye girme durumunuz yok mu?
Sorularımı cevaplarsan yardımcı olmak isterim
WhitneyMerhaba size bende bisey sormak istiyorum ben 2017 ekimde evlendim. Yaklasik 6 aydir filan deniyoruz son 3 4 ayda belimin altina yastik koyup yapiyoruz ayaklarim hava bekliyorum sizce dogrumu yapiyorum baska neler yapilabilirrr bizde esimle cok istiyoruzzz
Merhaba size bende bisey sormak istiyorum ben 2017 ekimde evlendim. Yaklasik 6 aydir filan deniyoruz son 3 4 ayda belimin altina yastik koyup yapiyoruz ayaklarim hava bekliyorum sizce dogrumu yapiyorum baska neler yapilabilirrr bizde esimle cok istiyoruzzz
Insallahh her ay bir beklenti icindeyiz bakalm hayirlisi :)) ayniyiz yani hahaAy valla bende bilmiyorum ki bizde daha beceremedik
Yastigi bazen tam o anda koyuyoruz yada o andan hemen sonra..hadiyaa hic duymamistim iciririm tatlida cok seviyor onuda yediririmm insalla olur ya birazda bole denim ozaman.Yastığı ilişkiden önce koyuyosun dimi
İlişkiden yarım saat önce eşine türk kahvesi içir yanında bitter yedir bunlar erkekler için yararlıymış sperm hızını arttırıyormuşyumurtlama günlerini belki kaçırıyor olabilirsin akıntını takip et canım yumurtlama günlerinde 2 günde bir ilişki yeterli olur ilişki sonrası 5-10 dk kalkmadan bekle ... Tutar inşallah daha yeni sayılırsınız stres yapma
Yastigi bazen tam o anda koyuyoruz yada o andan hemen sonra..hadiyaa hic duymamistim iciririm tatlida cok seviyor onuda yediririmm insalla olur ya birazda bole denim ozaman.
Iliskiden sonra kalkmamaya ozen gosteriyorum..su yumurtlama gunu adetten sonraki gunler oluyor dmi 14.gunu muhabbeti filan dimi bu konularda braz eksigim
Ben akintiya dikkat edip agirlik vereyim birse ovulasyon testi almayi dusunuyorum heryolu denemeye calisicam hayirlisi artik :)))Yastığı ilişkiden önce koysan daha iyi olur o an giden gitmiş oluyor zaten:) herkesin yumurtlama günü farklıdır mesela sen 30 günde bir adet görüyosun diyelim, bidahaki muhtemelen adet olacağın günden 14 gün önce yumurtlaman oluyor yani 30-14= 16.günde yumurtlamış olursun ama bu 30 gün için geçerli ...yani adet göreceğin tarihten 14 gün önce oluyor. Bazı aylarda yumurtlama daha erken veya geç olabiliyor onun içinde takip yapmak lazım yumurtlama yaklaşırken akıntı artışı olur eğer akıntı yumurta akı gibi kıvamı yapışkan ve şeffaf olursa işte tam zamanı....
28 gunde bir oluyorum ve adetim cok duzenli benm :)Yastığı ilişkiden önce koysan daha iyi olur o an giden gitmiş oluyor zaten:) herkesin yumurtlama günü farklıdır mesela sen 30 günde bir adet görüyosun diyelim, bidahaki muhtemelen adet olacağın günden 14 gün önce yumurtlaman oluyor yani 30-14= 16.günde yumurtlamış olursun ama bu 30 gün için geçerli ...yani adet göreceğin tarihten 14 gün önce oluyor. Bazı aylarda yumurtlama daha erken veya geç olabiliyor onun içinde takip yapmak lazım yumurtlama yaklaşırken akıntı artışı olur eğer akıntı yumurta akı gibi kıvamı yapışkan ve şeffaf olursa işte tam zamanı....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?