acil yardım çok korkuyorum

rumeysha

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Şubat 2013
294
5
48
40
İstanbul
kızlar spiral taktırmıştım dün kontrole gittim ultrasonda rahim kalınlaşması var dedi ebe..
nasıl bir hastalık die sordum ben anlamam bi baktır dedi içime korku düştü bu rahim kalınlaşması nedir arkadaşlar
bilgisi olan paylaşssın

canım öyle korkulacak birşey değil diye biliyorum kafana takma ama uzman doktora görün tabiki yinede geçmiş olsun

menopoza girmeye yaklasmıs kadınlarda olur diye biliyorum ben ama bunun icin doktora danısmak sart

Son düzenleme:
yaşım daha 29 menapoz değildir bilmiyorum ama çok canım sıkkın saolun cevap verdiğniiz için
ne güzel hemende cvp verdiniz

yaşım daha 29 menapoz değildir bilmiyorum ama çok canım sıkkın saolun cevap verdiğniiz için

canım içini ferah tut...spiralde yapmış olabilir onunda çok yan etkileri oluyor sancı,adet azlığı,akıntı ama uzmana git ilaç verir belki tedavi amaçlı

hamilelikte de rahim kalınlaşması oluyor regl dolayısıyla da oluyo ve spiral de yapmış olabilir canım korkma ama bana doktorum rahimde kalınlaşma varsa gebelik belirtisi oalbilir demişti yada regl başlangıcı başka bir bilgim yok benimm içini ferahlatmak için bir dr a git canımm

çok teşekkürler arkadaşlar verdiğiniz cvplar için..hamile değilim çünkü adetim bitti ertesi gün muayene oldm sağlık ocağında 1 kaç gün içinde doktora gidicem inş internette araştırdm ve beni çok korku aldı bakalım ne olacak hayırlısı Allah tan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…