How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Acil Yardım -Cinsellik-Kızlık zarı

Freshbouquet

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
30 Mart 2018
4
0
1
34
Merhaba,
Erkek arkadaşımla ilişkiye girdiğimde bana; daha önce ilişkiye girmememe rağmen kızlık zarımın olmadığını soyledi. İlişki sırasında da kan gelmedi. Ben de incelediğimde vajinanın girişinde klitorisin altında iç dudakların ayrim yerinde bir et parçası olduğunu gördüm. Acaba kızlık zarının bozulmuş mudur? Ve vajinanın girişindeki o et parçası nedir?

Anlamadım lütfen yardımcı olur musunuz ?
Böyle yazınca da olmuyor işte tadı gidiyor. Her neyse.
O hıyar adamı bırak bir halt olmaz o salatalıktan. Zar dediğin illaki kan akıtacak bişey değildir. Kimisinin ki hiç zarar görmez ve kan gelmez. Esnektir çünkü. Netten araştır. Orayı burayı çok kurcalama mikrop kaptırırsın sistit olur maazallah her çişte görürsün ebenin örekesini.
Ha son bişey araştırıp kendini bilgilendirip o hıyar adama açıklama yapma ihtiyacı hissetme kendini küçültme.
Allah selamet versin.

Böyle yazınca da olmuyor işte tadı gidiyor. Her neyse.
O hıyar adamı bırak bir halt olmaz o salatalıktan. Zar dediğin illaki kan akıtacak bişey değildir. Kimisinin ki hiç zarar görmez ve kan gelmez. Esnektir çünkü. Netten araştır. Orayı burayı çok kurcalama mikrop kaptırırsın sistit olur maazallah her çişte görürsün ebenin örekesini.
Ha son bişey araştırıp kendini bilgilendirip o hıyar adama açıklama yapma ihtiyacı hissetme kendini küçültme.
Allah selamet versin.
Teşekkürler ederim

Sosyolojik olarak baskı altında yaşanılan bir ülkedeyiz maalesef ki.

Peki hymenoplasti olanlar var mı? Fiyatı veya taburculuk süresi nedir ?

Erkek arkadaşımla ilişkiye girdim demek bu kadar normal olmamalı bence bildiğin nikahsız yani( ) kusura bakma ama bu sadece senin için geçerli değil tüm hemcinslerim için geçerli. Sonuç sen benden once başkasıyla da beraber oldun gibi şüpheler ve en kötüsü de bu. Baksana kendin bile diyorsun ki bana demiş kızlık zarinin olmadığını bi kere adamın karısı degilsin ki seni hastaneye götürsün doktor muayne etsin ve bu konuyu gizli bir sekilde kapatasiniz.

Back