• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Acil Yardım Boş Gebelik Tanısı

Aybike25

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
13 Şubat 2025
5
1
1
24
Arkadaşlar şuan 5+3 hamileyim. 2 gün önce kanla ardından 2 kere pıhtı şeklinde kanamam oldu hızlıca hastaneye gittik ve alttan muane ile bu şekilde görüldü doktor boş gebelik olabileceğini söyledi kese var ama o yüzük şekli o kadar büyük olmamalı boş gebelik olabilir dedi bebeğin kalp atışı yoktu fakat dün kan verdiğimde değer 9500 lere çıktı. Tekrar başka doktora gideceğim sizde aynı durumu yaşayan var mı ya da nedir ?

Eklentiler

• E403486A-E0FC-4FBE-BC25-E9A63C68FD08.jpeg
    E403486A-E0FC-4FBE-BC25-E9A63C68FD08.jpeg
    199,8 KB · Görüntüleme: 47
Selamün aleyküm arkadaşlar Berat kandiliniz mübarek olsun benim tüp yerimde tüp kısmında bir ağrı var şişme de var şişme mi pıhtılaşma mi onuda bilmiyorum benim gibi olup da hamile Kalan var mıdır aranızda

Saraç oğlu diye bir hoca duydum brokoli kürü tüpleri açtığını söylüyor bunu deneyip uygulayıp da faydasını gören oldu mu aranızda lütfen cevap verin

Selamün aleyküm arkadaşlar Berat kandiliniz mübarek olsun benim tüp yerimde tüp kısmında bir ağrı var şişme de var şişme mi pıhtılaşma mi onuda bilmiyorum benim gibi olup da hamile Kalan var mıdır aranızda
Merhaba canım en başta tabiki ümitsizliğe düşme Allah isterse her şekilde olur fakat benim de aynı durum tüpümün birinde iltihap pıhtısı vardı küçük bişey oraya şişlikte vermişti açamadılar ve tüpüm alındı sonunda sendeki tıkanıklık sebebi ne sıvı falanmı iltihapmı hsg görüntün varmı ?

Merhaba canım en başta tabiki ümitsizliğe düşme Allah isterse her şekilde olur fakat benim de aynı durum tüpümün birinde iltihap pıhtısı vardı küçük bişey oraya şişlikte vermişti açamadılar ve tüpüm alındı sonunda sendeki tıkanıklık sebebi ne sıvı falanmı iltihapmı hsg görüntün varmı ?
Merha rahim filmi çekmiştim 3 4 hafta vardır onun görüntüsü var eşim bana dedi doktor açmış ama yine yine ağrıyor yine şişkinlik var ben bununla be yapacam ya acaba İbrahim Saraçoğlu nün tavsiye ettiği brokoli kürünün suyu fayda verirr mi tüpleri açar mı benim gibi olup da hamile kalan var mı

İlaçlı rahim filmi çekmiştim
Şuan ne desem yanlış olur gibi canım ben hiç kullanmadım kullananlar varsa umarım fikir alışverişi yaparsınız
Ama iyi bir doktor bulup görüşsen sorarak kullansan kürleri falan daha iyi olabilir çünkü bazen herkeste aynı sonucu vermeyebiliyor
Ben hiç bişey denedim çok fazla doktor gezdim hiç bir problem yoktu tek sorun tüpümün birinin olmamasıydı gezdiğim tüm doktorlar tüp bebek önerdi 5 yıl normal denedik olmadı bizim şimdi tüp bebek sürecindeyim bilgili bir doktora muane olmanı tavsiye ederim hangi şehirde yaşıyorsun

Şuan ne desem yanlış olur gibi canım ben hiç kullanmadım kullananlar varsa umarım fikir alışverişi yaparsınız
Ama iyi bir doktor bulup görüşsen sorarak kullansan kürleri falan daha iyi olabilir çünkü bazen herkeste aynı sonucu vermeyebiliyor
Ben hiç bişey denedim çok fazla doktor gezdim hiç bir problem yoktu tek sorun tüpümün birinin olmamasıydı gezdiğim tüm doktorlar tüp bebek önerdi 5 yıl normal denedik olmadı bizim şimdi tüp bebek sürecindeyim bilgili bir doktora muane olmanı tavsiye ederim hangi şehirde yaşıyorsun
Ya ablacım eşim beni hastaneye götürmüyor ki doğal yoldan olsun istiyor hastaneye para vermek istemiyor tüpleri açmak için 10.000 tele ödedik tam emin olmak için tüplere bakmak için hastaneye gidelim dedim Yok dedi kızdı bana

Çocuğun var mı tüpünü aldırdın mı

Ya ablacım eşim beni hastaneye götürmüyor ki doğal yoldan olsun istiyor hastaneye para vermek istemiyor tüpleri açmak için 10.000 tele ödedik tam emin olmak için tüplere bakmak için hastaneye gidelim dedim Yok dedi kızdı bana
Yaa Bizdede tam tersi bana kalsa ben daha beklerdim normal olsun die eşim götürdü artık olsun çocuk biran önce die😂😂
Kaç yıllık evlisin

Arkadaşlar şuan 5+3 hamileyim. 2 gün önce kanla ardından 2 kere pıhtı şeklinde kanamam oldu hızlıca hastaneye gittik ve alttan muane ile bu şekilde görüldü doktor boş gebelik olabileceğini söyledi kese var ama o yüzük şekli o kadar büyük olmamalı boş gebelik olabilir dedi bebeğin kalp atışı yoktu fakat dün kan verdiğimde değer 9500 lere çıktı. Tekrar başka doktora gideceğim sizde aynı durumu yaşayan var mı ya da nedir ?
Malesef bendede ayni durum olmustu. O yuzuk sekli yolk kesesi oluyor. Benim yolk keseside buyumustu ama bebek yoktu. Ama senin haftan daha erken 8 haftaya kdr umudun var. Baska doktora goster mutlaka. Gecmis olsun

E ablacım bunun tedavisi Yok mu bu tüpün şişkinlik olması gebeliğe engel oluyor mu peki 😞😞😞☹️

E ablacım bunun tedavisi Yok mu bu tüpün şişkinlik olması gebeliğe engel oluyor mu peki 😞😞😞☹️
Canım o tüpün neden şiş olduğunada bağlı biraz bu durum fakat tüpü sorunlu olup hamile kalanlarda var
Benim tüpüm iltihap pıhtısından dolayı şişmişti kapalıydı doktor o tüp alınmadan tüp bebek bile olmaz dedi bana çünkü orada bebeğe zarar veren bir madde olunca iltihap gibi hiç bebek tutunamıyor birde tüpte geçiş olmayınca döllenme zor oluyor tabi hersey Allah a kalmış sende çok sıkıntı etme kendine rahat ol biraz yaşında küçükmüş aslında biraz evliliğinin tadını çıkar kafan rahat olsun kendiliğinden olur belki kafaya çok takmakta etkiliyor

Back