• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Acil yardım boş gebelik mi

Nrgulbeski3344

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Ekim 2020
156
163
53
32
Merhaba kızlar acil yardımınıza ihtiyacım var kafam çok karışık benim son adet tarihim 11aralık benim hesaplamama göre 5+2 günlük hamileyim şuan fakat doktora kontrole gittim bana kese var bebek yok yolk sac yok boş gebelik olabilir dedi ama ultrason da 6+5 günlük görünüyor herhangi bir kanamam yok haftaya gel tekrar bakalım dedi bütün tahlillerim normal çikti ama moralim çok bozuk sizce ne yapmalıyım kese boyu 0.70 cm görünüyor

Merhaba kızlar acil yardımınıza ihtiyacım var kafam çok karışık benim son adet tarihim 11aralık benim hesaplamama göre 5+2 günlük hamileyim şuan fakat doktora kontrole gittim bana kese var bebek yok yolk sac yok boş gebelik olabilir dedi ama ultrason da 6+5 günlük görünüyor herhangi bir kanamam yok haftaya gel tekrar bakalım dedi bütün tahlillerim normal çikti ama moralim çok bozuk sizce ne yapmalıyım kese boyu 0.70 cm görünüyor
Bence hiç endişelenme ve bekle bol bol dinlen ve dua et.
Sanırım benimde o haftalarda kese var bebek yoktu 1 hafta sonra gittiğimde görmüştü umarım güzel haberler alırsın 🙏

Öyle yapıcam artık 5+2 de karında zaten görünmez diyor arkadaşlarım ama ultrasonda neden 6+5 çikti onu hiç anlamadım
Makşnalarında yanılma payı var bence sen başka doktora git alttan baktır benimde karından gözükmemişti alttan göründü ama yine de sen Bi git doktora

Back