• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Beslenmesi Acil yardım Beşinci ayda ek besine geçilir mi

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
Bu nedir cidden küçücük bebeğe şeker reçel çikolata çay 🙁 şimdi kilo almış olabilir hiç bir şey olamamış da olabilir bunların zararları ileride çıkmaz siz de pişman olmazsınız inşallah

Bakıyorum saatlerdir çay dan bahseden bi kişi var benim bana teyze dedin ama ben 18 yaşında bi anneyim sen git sor bakıyım neneme annene seni neyle buyutmusler benim fazla imkanım yok elimden gelen neyse o şekilde bakıyorum kızıma bu zamana kadar da verdiğim hiçbir şeyden rahatsız olmadi kızım mesela yumurta vermiyorum alerji olasılığı yüksektir yumurtanın süt de direk vermiyorum o aynı ha gel gelelim bebeğinin yediği şeylere gayette ıyi şeyler ek gıdaya yani ÇAY EKMEĞE başladığımdan beri 1 ayda 2 kilo aldı kızım halbuki ayda 300 gr alıyorduÇay ekmek ten önce şimdi benim için rahat sen kendi hayatına kendi yorumuna bak
Hero baby de verme demis zararlimi

Back