How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

acil yardım bekliyorumm...lütfen

chen_lee

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Eylül 2012
133
0
46
Sivas
arkadaşlar ben daha yeni hamileliğimi öğrendim ve bundna öncede diş protezş yaptırıyorddum.bütün işler bitti bir tek protez yapıştırılması kaldı ama ben korkuyorum..doktora bi kere gittim 4 haftadayız ve haftaya kalp atışını almak için gitcezz.yani onada sooramadım.sizce dişimin yapıştırılmasına izin vermelimiyim..izin vermesemde dişler küçültüldü ve çok komik bi şekilde kalacak.bi sorun olurmu acaba?

sonucta herhangı bır ılac almıycaksın fılm cektırmıceksın sadece yapıstırılcak hıcbırsey olmaz yapıstırıcın helede dişe sürülcek yapıstırıcının hıcbır zararı olmaz merak etme zaten hamıleykende diş tedavısı yapılabılır sadece fılm cekılmesı zararlı radyasyon acısından oda cok gerekırse celık yelekle fılm bıle cekebılıyoır drlar sen bıran evvel bıtır diş yapıstırma olayını

Jinekoloğunun diş tedavinden,diş hekimininde hamileliğinden haberi olduğu sürece sorunsuz bir şekilde kavuşursun yeni dişlerine.

arkadaşlar ben daha yeni hamileliğimi öğrendim ve bundna öncede diş protezş yaptırıyorddum.bütün işler bitti bir tek protez yapıştırılması kaldı ama ben korkuyorum..doktora bi kere gittim 4 haftadayız ve haftaya kalp atışını almak için gitcezz.yani onada sooramadım.sizce dişimin yapıştırılmasına izin vermelimiyim..izin vermesemde dişler küçültüldü ve çok komik bi şekilde kalacak.bi sorun olurmu acaba?

herhangi bir anestezi almayacağın için sorun olacağını sanmıyorum sonuçta dişlerini yapıştıracaklar.

Back