acil yardım bademcik ameliyatı

ilknur_1

Üye
Kayıtlı Üye
20 Kasım 2012
40
0
16
İstanbul
merhaba hanımlar oglum 4 yasında sık bademcik iltihabi geciriyor ve burnu sürekli tıkalı... :( doktoru ameliyat dedi günü yatısı belirlendi ben 5 gün kala korkudan iptal ettirdim derken tamda ameliyat olcagı gün hastalandı ki 3 hafta bile olmamıstı antibiyotik ve peneselin kullandıgımız :( tekrar gittik hastaneye ameliyat sart oldu ocak 8 de yatısı olcak sizden ricam bu yaslarda çocugu ameliyat olanlar varsa lütfen bilgi verebilirmi gün gectikçe korkuyorum doktor 100 de bir kanama olabilir dedi bu arada şişli etfal arastırma hastanesinde olcak... üstüne birde 7 aylık hamileyim bununda etkisiyle hergün kabus korku nolur yardım edin çıldırmak üzereyim

10 yaşımdayken bende bademcik ameliyatı olmuştum yıllar önce olmama rağmen lazer teknolojisi vardı dikiş falan olmasına gerek olmuyodu lazerde ve ameliyattan 4-5 saat sonra soğuk çorba falan bile içmiştim bence korkmanıza gerek yok çok kolay bi ameliyat yarım saatten bile az sürüyo bu arada ben istinye devlet hastanesinde olmuştum orayı öneririm çok iyi bir hastane

sevgili beste öncelikle tesekkür ederim cewapladıgın için.. fakat oglumun yasıda ufakya ondan ürküyorum acıkcası ameliyat tekniğini hiç konusmadık istinye bana hayli bi uzak imkanımda yok oraya gidip gelmeye şişli en yakın yer sıkmıcaksam bişi daha sormak istiyorum canım yaa ameliyattan sonra ne zaman eski haline döndün ve hastalanma sıklıgın düştümü yani işe yaradımı?

Back