• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Acil yardım arkadaşlar

mavi37

Üye
Kayıtlı Üye
23 Ekim 2012
15
0
16
Kastamonu
arkadaşlar gonal f 450 verdi bu iğnenin asıl amacı ne aşılamı eğer buda olmassa ne yapacaz ne olur cevap atın artık sabrımm kalmadı:(:(:(:(:(

bu ilacın amacı yumurtaların(birden fazla sayıda) çabuk büyümesini sağlamaktır. bence bu ilacı neden kullandığınızı ve bundan sonraki aşamaları jinekoloğunuzla konuşsanız daha iyi olur buralardan öğreneceğiniz kulaktan dolma bilgiler sizi gereksiz yere tedirgin edebilir ve belki korkup yada ümitsizlikle tedavinizi yarım bırakabilirsiniz. infertilitenin pek çok sebebi olabiliyor ve doktorunuz en basitinden başlayıp karmaşığına doğru sizi tedavi etmeye çalışıyor, benim size tavsiyem ümidinizi kaybetmeyin ve aklınıza takılan soru ve sorunlarınızı doktorunuza sorun, böylece daha az kafa karışıklığı yaşarsınız, eğer doktorunuzdan memnun değilsenizde bu zamana kadar yapılan testlerinizi ve grafilerinizi toparlayıp başka doktora başvurun ki yeniden aynı testler yapılmasın zaman kaybetmeyin. iyi günler diliyorum

bu ilacın amacı yumurtaların(birden fazla sayıda) çabuk büyümesini sağlamaktır. bence bu ilacı neden kullandığınızı ve bundan sonraki aşamaları jinekoloğunuzla konuşsanız daha iyi olur buralardan öğreneceğiniz kulaktan dolma bilgiler sizi gereksiz yere tedirgin edebilir ve belki korkup yada ümitsizlikle tedavinizi yarım bırakabilirsiniz. infertilitenin pek çok sebebi olabiliyor ve doktorunuz en basitinden başlayıp karmaşığına doğru sizi tedavi etmeye çalışıyor, benim size tavsiyem ümidinizi kaybetmeyin ve aklınıza takılan soru ve sorunlarınızı doktorunuza sorun, böylece daha az kafa karışıklığı yaşarsınız, eğer doktorunuzdan memnun değilsenizde bu zamana kadar yapılan testlerinizi ve grafilerinizi toparlayıp başka doktora başvurun ki yeniden aynı testler yapılmasın zaman kaybetmeyin. iyi günler diliyorum[/QU

yaklasık bir seneden beri gebe kalamıyorum göbekten 3 tane çatlatma iğnesi yapılıdı tutmadı test sonuçları hepsi iyi çıktı rahim filmi çekildi iyi çıkdı eşimin testi yapıldı iyi çıktı hersey mormal sadece benim yumurtlayamam kist var diyor doktor suanda yumurtam oluşmus ve çatlamış bize bu ilacı verdi

bu ilacın amacı yumurtaların(birden fazla sayıda) çabuk büyümesini sağlamaktır. bence bu ilacı neden kullandığınızı ve bundan sonraki aşamaları jinekoloğunuzla konuşsanız daha iyi olur buralardan öğreneceğiniz kulaktan dolma bilgiler sizi gereksiz yere tedirgin edebilir ve belki korkup yada ümitsizlikle tedavinizi yarım bırakabilirsiniz. infertilitenin pek çok sebebi olabiliyor ve doktorunuz en basitinden başlayıp karmaşığına doğru sizi tedavi etmeye çalışıyor, benim size tavsiyem ümidinizi kaybetmeyin ve aklınıza takılan soru ve sorunlarınızı doktorunuza sorun, böylece daha az kafa karışıklığı yaşarsınız, eğer doktorunuzdan memnun değilsenizde bu zamana kadar yapılan testlerinizi ve grafilerinizi toparlayıp başka doktora başvurun ki yeniden aynı testler yapılmasın zaman kaybetmeyin. iyi günler diliyorum

yaklasık bir seneden beri gebe kalamıyorum göbekten 3 tane çatlatma iğnesi yapılıdı tutmadı test sonuçları hepsi iyi çıktı rahim filmi çekildi iyi çıkdı eşimin testi yapıldı iyi çıktı hersey mormal sadece benim yumurtlayamam kist var diyor doktor suanda yumurtam oluşmus ve çatlamış bize bu ilacı verdi

Back