• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Acil yardım ara kanama hakkinda

Huzurumsun01

-Allah'ım sana emanet-
Kayıtlı Üye
7 Mart 2012
3.021
58
123
Merhaba arkadaşlar 2 aydır dewam eden ara kanamalarım war özellikle ilişki sırasında ve sonrasında ağrılı bi şekilde bunun nedeni ne olabilir ya dr a gidecem ama randevu mayısta bundan önce rahim ağzı yarası wardi donduruldu ama büyük olduğundan tamamen geçmedi 3 yıldır çocuk istiyoruz ama olmuyor bu kanamanın sebebi ne yardım edin kafayı yicem dr ultrasyon cihazı yla bakarken bile kanama geliyor anlam weremiyorum

Merhaba arkadaşlar 2 aydır dewam eden ara kanamalarım war özellikle ilişki sırasında ve sonrasında ağrılı bi şekilde bunun nedeni ne olabilir ya dr a gidecem ama randevu mayısta bundan önce rahim ağzı yarası wardi donduruldu ama büyük olduğundan tamamen geçmedi 3 yıldır çocuk istiyoruz ama olmuyor bu kanamanın sebebi ne yardım edin kafayı yicem dr ultrasyon cihazı yla bakarken bile kanama geliyor anlam weremiyorum
Kistiniz yada miyomunuz olabilir yada rahimde yaranız varmış,ondan da kaynaklanabilir.

Çok saol canım ya uykularim kaçıyor artik

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Back