acil yardım !2buçuk yaşındaki kızımı kreşe başlaması gerekli

• Konu Sahibi Konu Sahibi yumy
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

yumy

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
24 Ocak 2008
1.944
6
158
Ankara
arkadaşlar 2 buçuk yaşındaki kızımın acilen kreşe başlaması gerekiyormuş doktoru konuşmasının bir hayli geride olduğunu söyledi...fakat çalışıyorum ve nerden nasıl başlamam gerektiğini bilemiyorum ...sitemizin içinde bir kreş var fakat başlarken neler yapmam lazım beni bilgilendiriseniz sevinirin sanırım epey gerildim kızımn eveden başka bir yerde olması fikri beni gerdi mi ne yardımlarınızı bekliyorum arkadaşlar

canım önce kreş seçmen lazım. sitede var demişsin, oraya bi bak. her açıdan artıları olan bir yer bulman lazım. Eğitim, ısınma, hijyen, ortam gibi daha birçok şeye dikkat etmen lazım, birde sen karar verdikten sonra kızını götür bakalım o beğenecekmi. birde benden tavsiye böyle özel kreşlerde genelde usta öğretici çalıştırırlar, kesinlikle eğitim fakültesi mezunu öğretmeni olan kreşi tercih et.... zor bi süreç kolay gelsin sana

saatleri nasıl ayarlıcam birden bırakmak doğru olmaz diye düşünüyorum 5 gün izin alıp takip edeyim diye düşnüyorum

izin alma şansın varsa daha kolay olur tabi. gezersin ortamlarını görürsün. hemen bırakmak problem olabilir yani uyum sağlaması zor olabilir. belki birkaç gün bikaç saatliğine gidip gelebilirsiniz. bu tamamen ona bağlı. benim kızım ilk gittiği gün gelmek istememişti. ertesi günde sabah normal bi şekilde gitti. akşam yorgun argın geri geldi.

öncelikle kolay gelsin kreş bulmak önemli bi iş
ilk gördüğün yere hemen gönderme bence biraz araştır öğretmenlerin ne kadar zamandır orda çalıştıkları ve üniversite mezunu olup olmadıkları önemli
birde biraz alışması için birkaç gün 1 2 saatliğine götürebilirseniz daha çabuk alışır

benim kızım da 2 yaşında başladı. Biz de çok araştırdık nereye versek diye. Neyse ki iyi bir kreş bulduk. İlk birkaç gün çok ağladı anne diye. Ben de kapının dışında. Ama alıştı sonra. Arkadaşların dediği gibi eğitimciler çok önemli. Kreşin fiziksel durumu çok önemli.
Kızım çok küçüktü endişelerimiz vardı ama şimdi iyi ki de göndermişim diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…