• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

acil yardıımm bıyık bölgesi..

angelnr*

Guru
Kayıtlı Üye
3 Ağustos 2008
858
69
318
İstanbul
Arkadaşlar merhaba,
Daha önce sitedeki lazer yapan uzmana sormuştum ancak deneyimleriniz de benim için çok önemli. Benim vücudumun her yerindeki tüyler çok zayıf ve ince dolayısyla lazer görmüyor. Ancak bıyık bölgemdekiler baya sert ve daha önce bir merkeze sorduğumda göreceğini söylemişlerdi. Ama pek çok kişinin yüzündeki bir kısım tüylere lazer yaptırayım derken o tüylerin tüm yüze yayıldığını, zayıfların kalınlaştığını duydum, bu da baya korkutucu bir senaryo :) Bıyık bölgesine lazer yaptırıp tüylerden kurtulan var mı? Ya da bıyık bölgeme yaptırayım derken iyice yayıldılar,sertleştiler diyen var mı? Ne olur fikirlerinizi, deneyimlerinizi paylaşın iş biraz aciliyete bindi çünkü bende artık :)
Şimdiden çok teşekkülrer

bende yaptırdım yüzüme ve bıyıgıma bende hormon bozukluğu oldugu için başka yerlerimden bir daha çıktı tamamen bitmedi ama çogalmıyor kesinlikle bıyık en zor biten bölge bu arada

Arkadaşlar merhaba,
Daha önce sitedeki lazer yapan uzmana sormuştum ancak deneyimleriniz de benim için çok önemli. Benim vücudumun her yerindeki tüyler çok zayıf ve ince dolayısyla lazer görmüyor. Ancak bıyık bölgemdekiler baya sert ve daha önce bir merkeze sorduğumda göreceğini söylemişlerdi. Ama pek çok kişinin yüzündeki bir kısım tüylere lazer yaptırayım derken o tüylerin tüm yüze yayıldığını, zayıfların kalınlaştığını duydum, bu da baya korkutucu bir senaryo :) Bıyık bölgesine lazer yaptırıp tüylerden kurtulan var mı? Ya da bıyık bölgeme yaptırayım derken iyice yayıldılar,sertleştiler diyen var mı? Ne olur fikirlerinizi, deneyimlerinizi paylaşın iş biraz aciliyete bindi çünkü bende artık :)
Şimdiden çok teşekkülrer
Başka başlıklar altına da yazmıştım,alexandrite lazerin bacak.k.altı genital bölgelerinde çok iyi sonuç vermesi söz konusuyken,yüz tüylerini artırıcı yan etkisinin olduğu bilgisi her yerde mevcut.Dolayısı ile ben de bu sorunu yaşayanların çoğunluğunun muhtemelen yüz bölgesi için yanlış cihaz seçiminden kaynaklandığını düşünüyorum...Yüz için diod lazer öneriliyor genelde.bunun yanısıra iğneli epilasyonun daha iyi sonuca götürdüğü,eğer çok siyah da değilse hiç oynanmamasının daha iyi olacağı bir çok başlıkta öneriler arasında...

Son düzenleme:
Back