• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Acil yardım :(

yeya

Üye
Kayıtlı Üye
22 Nisan 2016
97
26
18
Burun ameliyatı olalı bugün 10.günüm. Hem deviasyon düzeldi hem burun sırtında ki kemer törpülendi. Olmuşken kavisli ve aşırıya kaçmadan kalkık bir burun istiyordum. 2 gün önce bandajlar çıktı ve aynaya baktığım da avatar filmindekiler gibi hissettim. Sekilsiz kocaman bir burun , kavissiz, kalkık olmayan.... Yüzüme göre çok büyük olan.... Açıkçası eski burnumu çok özlüyorum. Bandajlı halimle kendimi çok daha iyi hissediyordum. Benim gibi sonuç hüsran olan var mı? Şişlik inince şekil alacak deniliyor fakat tam inmesi 3 ay sürüyormuş.. Bunalımdayım :(

Burun ameliyatı olalı bugün 10.günüm. Hem deviasyon düzeldi hem burun sırtında ki kemer törpülendi. Olmuşken kavisli ve aşırıya kaçmadan kalkık bir burun istiyordum. 2 gün önce bandajlar çıktı ve aynaya baktığım da avatar filmindekiler gibi hissettim. Sekilsiz kocaman bir burun , kavissiz, kalkık olmayan.... Yüzüme göre çok büyük olan.... Açıkçası eski burnumu çok özlüyorum. Bandajlı halimle kendimi çok daha iyi hissediyordum. Benim gibi sonuç hüsran olan var mı? Şişlik inince şekil alacak deniliyor fakat tam inmesi 3 ay sürüyormuş.. Bunalımdayım :KK43:
kime oldunuz acaba

Burun ameliyatı olalı bugün 10.günüm. Hem deviasyon düzeldi hem burun sırtında ki kemer törpülendi. Olmuşken kavisli ve aşırıya kaçmadan kalkık bir burun istiyordum. 2 gün önce bandajlar çıktı ve aynaya baktığım da avatar filmindekiler gibi hissettim. Sekilsiz kocaman bir burun , kavissiz, kalkık olmayan.... Yüzüme göre çok büyük olan.... Açıkçası eski burnumu çok özlüyorum. Bandajlı halimle kendimi çok daha iyi hissediyordum. Benim gibi sonuç hüsran olan var mı? Şişlik inince şekil alacak deniliyor fakat tam inmesi 3 ay sürüyormuş.. Bunalımdayım :KK43:
canım selam , bende ameliyat olalı bir buçuk ay oldu nerdeyse halen görüntümden memnun değilim :( şişlikler devam edio ama herkes daha çok yeni 6 aydan önce bişe bekleme diolar düzelicek diolar ama benim pek umudum yok inşaşah iyi olur senin içinde ama dediğin gibi eski burnu mumla arıyorum yani ifadem yok oldu ...

canım selam , bende ameliyat olalı bir buçuk ay oldu nerdeyse halen görüntümden memnun değilim :KK43: şişlikler devam edio ama herkes daha çok yeni 6 aydan önce bişe bekleme diolar düzelicek diolar ama benim pek umudum yok inşaşah iyi olur senin içinde ama dediğin gibi eski burnu mumla arıyorum yani ifadem yok oldu ...
siz kime oldunuz acaba şiş olduğu içinmi öyle görünüyor

canım ben ataşehir memoriel oldum .. yani iki kaş aram çok şiş ve burun ucumda tabi kaş aram inince kaviste ortaya çıkıcagını söylüyorlar doktorum ve etrafım ama ben yinede pek bi beklentim yok :( pek araştırmadan bianda verilen kararın kurbanıyım galiba ...

siz kime oldunuz acaba şiş olduğu içinmi öyle görünüyor
canım ben ataşehir memoriel oldum .. yani iki kaş aram çok şiş ve burun ucumda tabi kaş aram inince kaviste ortaya çıkıcagını söylüyorlar doktorum ve etrafım ama ben yinede pek bi beklentim yok :KK43: pek araştırmadan bianda verilen kararın kurbanıyım galiba ...

Daha 10 günlük burundan bahsediyorsunuz, 6 ay geçsin öyle karar verin. Avatar burnu mu değil mi demek için çok erken. Inşallah güzel ve yüzünüze yakışan bir burun olur şişlikler indiğinde.

kime oldunuz acaba
İzmir Karataş Hastahanesi Dr.Sezgin Öztürk'e oldum. Bugün muayene için tekrar gittim ve biraz içimi rahatlattı. Bandaj ilk çıktığı an ki fotoğraf ile bugün çektiği fotoğrafı yan yana koydu ve şişliğin biraz daha indiğini , şeklin biraz daha oturmaya başladığını gösterdi. İçim biraz daha rahatladı açıkçası

canım ben ataşehir memoriel oldum .. yani iki kaş aram çok şiş ve burun ucumda tabi kaş aram inince kaviste ortaya çıkıcagını söylüyorlar doktorum ve etrafım ama ben yinede pek bi beklentim yok :KK43: pek araştırmadan bianda verilen kararın kurbanıyım galiba ...
Evet benim de iki kaş arası çok şiş resmen alnım ile birleşip düz iniyor gibi burnum. Bugün muayene için gittim orayı oyduğunu söyledi haliyle işlem gören kemiğin şiş olduğunu doku ile kemik arasında kan pıhtılaşması olduğunu ödem olduğunu söyledi. Bunlar iyileşince kavis ortaya çıkacak diye çok net konuştu biraz içim rahatladı. Çoğu kişi yaşıyormuş bu travmayı şişlik inene kadar

Back