• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

acil Yardım Lütfen Kürtaj Yoluyla Polip Aldırma

bademgozlu61

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
20 Ocak 2018
11
0
1
31
merhabalar arkadaşlar 4 aydir Bebek İstiyoruz Ama daha Henüz Malesef Olmadı doktorum Son Olarak Hızlandırma amaclı poliplerimi Kürtaj Yoluyla Alcak . Ama Kafam cok karışdı Kürtaj dan Sonra Beklemekmi gerekiyooo Bu durumu Yaşayan Varsa Lütfen Yardımcı Olsunnn ..

merhaba kızlar ben 5 aralıkta adet gördüm üstüne 14 aralıktada gördüm bu ay adet olmam gereken günde idrar testi yaptım silik çıktı aynı gün kan testinde negatif çıktı ama degerlere bakmadım ve kızıp çöpe attım sizce gebelik şansı olabilir mi yani degerler degiişir mi..:KK43:adetim 5 gün geçti

merhabalar arkadaşlar 4 aydir Bebek İstiyoruz Ama daha Henüz Malesef Olmadı doktorum Son Olarak Hızlandırma amaclı poliplerimi Kürtaj Yoluyla Alcak . Ama Kafam cok karışdı Kürtaj dan Sonra Beklemekmi gerekiyooo Bu durumu Yaşayan Varsa Lütfen Yardımcı Olsunnn ..
1 ay beklemen yeterli canım.

tskr ederimmmmmm inşallah dediğin gibidir bu hafta eşiminde değerlerine bakılcak acıkcası ona göre müdale edilcek
biz bir ay bekledik kadın doğumcum da tüp bebek doktorum da bir ay beklememin yeterli olduğunu söylediler. şimdi tüp bebek tedavisi görüyorum. En kısa zamanda yavrunu kucağına almanı temenni ederim.

biz bir ay bekledik kadın doğumcum da tüp bebek doktorum da bir ay beklememin yeterli olduğunu söylediler. şimdi tüp bebek tedavisi görüyorum. En kısa zamanda yavrunu kucağına almanı temenni ederim.
aminnnn hepimize nasip etsin inşallah sağlıklı hayirli Bir evlat

Merhabalar benim rahim içine doğru büyüme yapan saplı myom vardı doktorun operatif histeroskopi yöntemi ile aldı ve 1 ay korunmamı daha sonra doğal yolla denememi söyledi gebelik olmaz ise mart ayında başlarız tedaviye dedi yani operasyondan 2 veya 3 ay sonra tedavi önerdi

Back