• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Acil yardım kızlar

Kan ver sağlık ocağında veya en yakın hastanede böyle daha çok stres oluyoruz
Evet beklim diyorum ama neye gore bekleyecegim ara kanama var çok karışık oldu bu ay yürürken eğilip kalkarken kasik ağrım var aksam da alt karın yanmam oldu ağrı ve dizlerimi büküp yatamadım sancı oldu bilmiyorum ağrılar tanıdık ama kan versem negatif çıksa eşim ben dedim bekleyelim çok usteledin vs vs dili durmaz onuda çekmek istemiom beklicez mecbur çok sag ol desteğin icin

Evet beklim diyorum ama neye gore bekleyecegim ara kanama var çok karışık oldu bu ay yürürken eğilip kalkarken kasik ağrım var aksam da alt karın yanmam oldu ağrı ve dizlerimi büküp yatamadım sancı oldu bilmiyorum ağrılar tanıdık ama kan versem negatif çıksa eşim ben dedim bekleyelim çok usteledin vs vs dili durmaz onuda çekmek istemiom beklicez mecbur çok sag ol desteğin icin
Anlıyorum canım zor bu durumlar biliyorum.
bari normal gebelik testi al ilerleyen zamanlarda
yaparsın . Bir de yarın da ovulasyon testi pik çıkarsa gebelik var demek üç gün üst üste yumurtalama olmaz diye biliyorum.
kısmet inşallah güzel haberlerini bekliyorum
🤲🏻💕💐

Anlıyorum canım zor bu durumlar biliyorum.
bari normal gebelik testi al ilerleyen zamanlarda
yaparsın . Bir de yarın da ovulasyon testi pik çıkarsa gebelik var demek üç gün üst üste yumurtalama olmaz diye biliyorum.
kısmet inşallah güzel haberlerini bekliyorum
🤲🏻💕💐
İnsallqh bakalım yarında ne olacak durumumuz

Hayırlısı canım güzel haberini bekliyorum 🤲🏻💐
Şaka mı bu 15:16 da yaptım testi coook çok varla yok arasi negatif dedim kenara koydum şimdi böle çıkmış kuruma çizgisi böyle olur mu ya

Eklentiler

• 17355632430975944141809203614002.jpg
    17355632430975944141809203614002.jpg
    147,2 KB · Görüntüleme: 22
Şaka mı bu 15:16 da yaptım testi coook çok varla yok arasi negatif dedim kenara koydum şimdi böle çıkmış kuruma çizgisi böyle olur mu ya
Kuruma olabilir canım ama bana var gibi geliyor sen yinede ilk idrarla yap ilk on dakika içinde çıkan sonuca bak . Bu arada benimki de dış gebelikmis dün ameliyat oldum malesef

Back
X