``acil``yanma

canım benım yasamıstım gıttım enf dedı antıbıotık ıle fıtıl verdı gectı egerkı gıtmezden rahım agzında yara olur ozaman ısler kotu olur
senı korkutmak ıstemıyorum am onemlı egerkı tuplere enf sıçrarsa alalh korusun ksırlık olur bence sen bayan bır doktor bul ve gıt

şekerim kaç yere mesaj yazmışsın.hatta siğil konusuna bile yazmışsın yanma varmıydı diye.siğil nedir biliyormusun?bir virüz ve vucudunda gitmez.netten resimleine bakabilirsin.bulaşıcı...senin cinsel bölgende et benine benzer şeyler varmı?eminim yoktur..o zaman siğil değil..şimdi sana evet bende yanma var deseydiler ve sende siğil ilacı alıp sürse idin daha kötü olurdun.
alerji bile olabilir senin durumun.illa mantar değil ki? pede allerji olabilir,meniye ,prezervatife.vsvs
o yüzden mutlaka doktora gitmen lazım.sen git söyle derdini ,belki muane etmez..ama böyle olmaz..

Merhaba,bu kanalların tıkandığı nerden anlaşılıyor acaba?Ultrason yoluyla anlaşılıyor mu?
Lütfen cevap verirseniz sevinirim. a.s

Canım mutlaka doktora gıt bende bu sekılde uç ay uzattım ve iltahap yanı vajınıt epey ılerlemıs antibiyotik ve fitil kullanıyorum aynı zamanda da soğan kürüne başladım ..bence eczacılara bakma mutlaka doktora gıt ve ayrıntılı bır sekılde muayene ol...

cnm maydonoz ve misir puskulunu kaynatip suyunu icmek cok iyi geliyormus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…