Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
``acil``yanma
- Konu Sahibi prensesfb
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?şekerim kaç yere mesaj yazmışsın.hatta siğil konusuna bile yazmışsın yanma varmıydı diye.siğil nedir biliyormusun?bir virüz ve vucudunda gitmez.netten resimleine bakabilirsin.bulaşıcı...senin cinsel bölgende et benine benzer şeyler varmı?eminim yoktur..o zaman siğil değil..şimdi sana evet bende yanma var deseydiler ve sende siğil ilacı alıp sürse idin daha kötü olurdun.
alerji bile olabilir senin durumun.illa mantar değil ki? pede allerji olabilir,meniye ,prezervatife.vsvs
o yüzden mutlaka doktora gitmen lazım.sen git söyle derdini ,belki muane etmez..ama böyle olmaz..
alerji bile olabilir senin durumun.illa mantar değil ki? pede allerji olabilir,meniye ,prezervatife.vsvs
o yüzden mutlaka doktora gitmen lazım.sen git söyle derdini ,belki muane etmez..ama böyle olmaz..
böyle seyleri ihmal ederseniz daha cok büyük ve rahim kanallar tıkanır alim allah
yıllarca ben bunun acısını cektim ve kanallarımı tıkamıs bence hemen bir doktora gidin en azından düzenli bir tedavi verir
Merhaba,bu kanalların tıkandığı nerden anlaşılıyor acaba?Ultrason yoluyla anlaşılıyor mu?
Lütfen cevap verirseniz sevinirim. a.s
Merhaba,bu kanalların tıkandığı nerden anlaşılıyor acaba?Ultrason yoluyla anlaşılıyor mu?
Lütfen cevap verirseniz sevinirim. a.s
bir sıvı gönderiyorlar ve film çekiyorlar.rahim filmi deniyor.onda anlaşılır
arkadaslar benim yanma sikayetim var kasintim yok vajinama aynayla baktigimda ic kisimlarda hafif kizarma beyaz yapiskanli bi akinti var jole gibi sanki ezcaci gyno lomexin verdi ama iki gece ust uste koycakmisim forumda uc gun arayla falan yazio kafam karisti napiyim eczacinin dediginimi yapiyim iki gece arkaarkaya koyayimmi?sizde bu ilac iyi gelirmi
cnm maydonoz ve misir puskulunu kaynatip suyunu icmek cok iyi geliyormus