• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

``acil``yanma

prensesfb

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
11 Nisan 2008
24.376
7
206
arkadaslar benim yanma sikayetim var kasintim yok vajinama aynayla baktigimda ic kisimlarda hafif kizarma beyaz yapiskanli bi akinti var jole gibi sanki ezcaci gyno lomexin verdi ama iki gece ust uste koycakmisim forumda uc gun arayla falan yazio kafam karisti napiyim eczacinin dediginimi yapiyim iki gece arkaarkaya koyayimmi?sizde bu ilac iyi gelirmi

bana iki gun arka arkaya dedi eczaci acaba eczacinin dediginimi yapmaliyim yoksa uc gun beklemelimiyim acaba sikayetlerim cabuk gecsin diyemi iki gun arkaarkaya yap dedi

dr gitmeden neden eczaneden ilaç alıyorsunuz ki...böylede nasıl kullanacağınızı bilemiyor kararsız kalıyorsunuz.düzgün kullanılmadığında da hiç olmayacak şikayetler meydana geliyor.dr gitmelisiniz genital bölge akıntısı,kaşıntısı hafife alınacak bir rahatsızlık değil.

eczaciya sordum ucuncu gun koycakmisim bide benim kasintim akintim yok sadece yanma sikayetim var enfeksiyon icinde eczaci gyno lomexin verdi yanma sikayetine de iyi geliomus umarim gelir arkadaslar kullananlarda ilk kapsulmu yoksa ikinci ve son kapsul bitiminde sikayetiniz yanmaniz gecti?

arkadaslar benim yanma sikayetim hala gecmedi sadece yanma icin bi merhem varmi bildiginiz

canım neden doktora gitmiyorsun büyük ihtimalle enfeksiyon var sende ona göre tedavi edilir bir merhemle olacak iş değil bu dr bi muayene etsin enfeksiyon merhemle geçmez antibiyotik de verir sana eczacılar dr değil ki dr en iyisini bilir ona göre ilacını yazar
geçmiş olsun canım a.s.

canimcim enfeksiyon olsa baska sikayetlerimde olmazmiydi korkuorum muayeneden bide yanmam var daha zor olur

böyle seyleri ihmal ederseniz daha cok büyük ve rahim kanallar tıkanır alim allah
yıllarca ben bunun acısını cektim ve kanallarımı tıkamıs bence hemen bir doktora gidin en azından düzenli bir tedavi verir

muayeneden korkulacak bişey yok kız neden korkuyosun ben de hamileyken olmuştu yanma çok zor çekilmez bişey bunu çekeceğine git iki dakka dr hallediversin Allah korusun enfeksiyonsa belki ilerler bişey olur bak bekarmışsın daha evlencen sağlığını riske atma

arkadaslar bi tek yanma sikayeti yasayan veya yasamis olan varmi??

canım benimde oldu canım bol bol su içmen lazım bide maydanoz suyu iyi geliyor canım ama idrar yollarında enfeksiyon olabilir bence tahlil yaptır bi kere benim öyle oluyor antibiotik vewriyor dr geçiyor bide onun ilacı var ben içiyorum çok iyi geliyor acil şi:1hug:falar canım

yanma ilk baslagi zaman hemen idrar tahlili yaptirmistim az lokosit cikti dr nevotek antibiyotik vermisti kullandim ama yanmam gecmedi acaba vajinada kurulukmu basladi anlayamiorum kuruluk oldugunu nasil anlisilir?yanmadan baska sikayetim yok cunku ne olabilir yanma icin acaba?

canım bence bir jinekolojiye gitmen gerekiyor bilemem ama genelde üşütmeden kaynaklanan bişey bu ayaklarını sıcak tutacaksın canım bide bol bol su içcen vücut susuz kalmamalı oda yapıyormuş dr demişti bana en az 2 litre içeceksin su geçmiş olsun canım

arkadaslar benim yanma sikayetim var kasintim yok vajinama aynayla baktigimda ic kisimlarda hafif kizarma beyaz yapiskanli bi akinti var jole gibi sanki ezcaci gyno lomexin verdi ama iki gece ust uste koycakmisim forumda uc gun arayla falan yazio kafam karisti napiyim eczacinin dediginimi yapiyim iki gece arkaarkaya koyayimmi?sizde bu ilac iyi gelirmi

bence bir dr gözük derim bendede yanma vardı balayından sonra ortaya çıktı 1 yıl boyunca kendim ilaç kullanarak geçirmeye çalıştım ama olmadı en sonunda dr bana antibiyotik verdi öyle geçti bence sana tavsiyem dr git başına başka dertler açmasın

arkadaslar tsk ederim ilginize ama bi tek yanma sikayetim var doktordan cok korkuyorum ilk muayeneden yanma stresten olurmu acaba

valla senin adına üzüldüm.bende doktordan korkuyorum.gidemiyorum.)snein gibi yani.) bendede bir ara yanma oluyordu ama mantar ilaçları ile geçti.gerçi bende dış kısımda tahrişte vardı.o geçmedi ama..başka neden olur bilmiyorum..özele git,sakinleştirici iğne falan ol.olmazmı? öyle muane etsin seni.birde kadıköyde bir doktor var.ben mail atmıştım kendisine.size gelmek istiyorum,muane olmak istiyorum ama korkuyorum falan diye.sağolsun o da bana yazdı.korkmanıza gerek yok,olmazsa sakinleştirici iğne yaparız falan dedi.cesaret verdi bana ama maddi sebeplerden gidemedim.birde vajinismus tedavisi falan yapıyordu sanırsam.istersen adını verebilirim.ama fiyatı 120 tl idi.)biraz pahalı.) valla ben sakinleştirici iğne olmazsa anesteziyi bile düşünüyorum çünkü böyle giderse daha kötü şeyler olacağından korkuyorum.bir an önce iyileşmem lazım,doktora gitmem lazım benimde.)

yanma sikayeti olan arkadaslar neler kullandinizda gecti?benim bi tek yanma sikayetim var

ya güzelim bu iş böyle ezbere ilaç kullanmakla falan olmuyor.ben kullandım iyileşemedim.şimdi öyleece bekliyorum.paran varsa git,gerekse anestezi ile muane ol.bende olsa gidip olacağım ama yok..çektiğin sıkıntıya değmiyor

Back