Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tamam Whatsap veb uyglulamasini yukluyorsun telefonuna uygulamayı açıp eşinin telofonundan kodu taratiyorsun bu kadarWhatsapp uygulaması değil kızlar . Whatsapp web
Bu bildirim bi bana mı gelmiyor?Eşinizin telefonunu alıp whatsapp kodunu bilgisayara okutacaksınız. Sizde bilgisayardan takip edeceksiniz. Fakat eşinize bu süreçte "whatsapp webden bağlanıyorsunuz" diye bildirim gidecektir, siz onu izlemeyi bırakmadıkça eşinizin telefonundan bildirim gitmeyecektir. İsteseniz de bildirim silinmeyecektir, ancak çıkış yaptığınızda kapanır. Yani her halükarda eşiniz bunu saniyesinde anlayacaktır.
Bu bildirim bi bana mı gelmiyor?![]()
Hayır ben bizzat kendim wp webi kullanırken telefonumda hiç bildirim görmüyorum da. Nerden bakılıyor?Başkası mı sizin konuşmalarınızı izliyor?
Kendi Telefonuna kurabilirsin uygulamayı yuklemen yeterli
Whatsapp web telefona kurulmaz ki. Bilgisayarda yapılır. Telefona normal whatsapp uygulamasını yüklersiniz uygulama merkezinden.
Eşinizin telefonunu alıp whatsapp kodunu bilgisayara okutacaksınız. Sizde bilgisayardan takip edeceksiniz. Telefona da indiriliyor. Fakat eşinize bu süreçte "whatsapp webden bağlanıyorsunuz" diye bildirim gidecektir, siz onu izlemeyi bırakmadıkça eşinizin telefonundan bildirim gitmeyecektir. İsteseniz de bildirim silinmeyecektir, ancak çıkış yaptığınızda kapanır. Yani her halükarda eşiniz bunu saniyesinde anlayacaktır.
yaptim ben bu olayı gece. Peki eğer farkeder ve silerse bende onun whatsapp webi kalır ama yazışmaları mi gelmez? Mesela bugün daha hiç konuşması olmadı. Ama whatsapp web den düne kadar olan herşeyini görebiliyorumValla bildirim falan gelmiyor sevgilimin vatsapı benim telefonumda.
Eşinin vatsapına gir.
Sağ en üstte üst üste üç nokta var ona tıkla.
orada whatsapp web yazısını göreceksin,ona tıkla
bu arada kendi telefonundan whatsap web sitesine gir.orada direk karşına bir kod çıkacak.Eşinin telefonunu eline al kodu okut.
Artık eşinin whatsappı kendi telefonunda olacak.Anlaması çok zor.
Ekran görüntüsünü al hemen. Olabildiğince delil olsun. Bir de dediğim gibi bildirim olayı falan yok. Ben telefondan mesajlaşmak zor geldiğinde kendim yapıyorum kendi numaram için. Telefona bildirim geldiği falan yok.yaptim ben bu olayı gece. Peki eğer farkeder ve silerse bende onun whatsapp webi kalır ama yazışmaları mi gelmez? Mesela bugün daha hiç konuşması olmadı. Ama whatsapp web den düne kadar olan herşeyini görebiliyorum
Eşinizin telefonunu alıp whatsapp kodunu bilgisayara okutacaksınız. Sizde bilgisayardan takip edeceksiniz. Telefona da indiriliyor. Fakat eşinize bu süreçte "whatsapp webden bağlanıyorsunuz" diye bildirim gidecektir, siz onu izlemeyi bırakmadıkça eşinizin telefonundan bildirim gitmeyecektir. İsteseniz de bildirim silinmeyecektir, ancak çıkış yaptığınızda kapanır. Yani her halükarda eşiniz bunu saniyesinde anlayacaktır.
Aa olabilir o zaman. Benimki iphone bildirim gelmiyor. Dikkate alması lazım konu sahibinin.iPhone larda gitmiyor galiba ya, geçen eşim sarjı bitiyor diye bağlandı. Ben de sordum, telefona herhangi bir bildirim geliyor mu diye. Yok dedi.