• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

acil!! ultrasonda bebeği elini açmayan var mı?bu normal mi?

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
merhaba 13 yil gecmis aradan suan sizinle ayni durumdayim.bebegim ellerini acmadi ultrasyonda amniyosentez oldum sonuclar temiz cikti ama doktor hala kesin iyidir demiyor.Allah rizasi icin bana cvp yazabilir misiniz?neler yasadiniz inanin 23 haftalik olduk 21.haftadan beri yasayan ölüden beterim.lutfen dönüşünüzü bekliyorum sizin.
Allah sağlıkla size bağışlasın evladınızı...Konu yukarda kalsın diye yazıyorum..Böyle birşeyi de ilk defa duyuyorum..Size dua ediyorum ...Sizde durumunuz hakkında bilgilendirme yapın..Güzel haberlerinizi bekliyoruz 🍀

merhaba 13 yil gecmis aradan suan sizinle ayni durumdayim.bebegim ellerini acmadi ultrasyonda amniyosentez oldum sonuclar temiz cikti ama doktor hala kesin iyidir demiyor.Allah rizasi icin bana cvp yazabilir misiniz?neler yasadiniz inanin 23 haftalik olduk 21.haftadan beri yasayan ölüden beterim.lutfen dönüşünüzü bekliyorum sizin.
Bende aynı durumu yaşıyorum şuan msji gorurmusunuz bilmiyorum ama cvplariniz çok önemli

Bende aynı durumu yaşıyorum şuan msji gorurmusunuz bilmiyorum ama cvplariniz çok önemli
Merhabalar bende 22+5 deyim geçen hafta detaylı ultrason da bebeğin safra kesesi görülemedi ve el serçe parmağının son boğumu da görülemedi bugünde ellerini yarım açıyor dediler baş parmak ve işaret parmağı tam açıyor ama diğer parmaklar yarı açık pençe atacak gibi Çarşamba günü amniyo sentez yaptırıcam inşallah sonuçlar temiz çıkar ama sizin tecrübelerinizi merak ediyorum teşekkürler.

kızlar merhaba ben 23 haftalık hamileyim ikili ve üçlü tarama sonuçlarım temiz çıktı ayrıntılı ultrasonda amniyo svımın fazla olduğu ve bebeğimin ellerini açmadığını gözlemledi radyolog bir eli serçe parmağı ve baş parmağı açık diğerleri yumruk şeklinde duruyor ve buna göre rapor verdi bu rapor sonucunda tıp fakültesine yönlendirildim ve amniyo sentez oldum şimdi sonuçları bekliyorum tabiki çok üzgün ve endişeliyim aacab böyle bi rşey yaşayan oldumu aranızda o yüzden bu konuyu açtım lütfen benzeri duurm yaşayan olduysa konuşalım teşekkürler
Merhabalar durumunuz ne oldu buna benzer bir durumdayım lütfen bilgi verir misiniz

Back