E
EU2
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU2
-
Merhaba aynı problem şu an bizde de var durumunuzla ilgili bilgi alabilir miyimkızlar merhaba ben 23 haftalık hamileyim ikili ve üçlü tarama sonuçlarım temiz çıktı ayrıntılı ultrasonda amniyo svımın fazla olduğu ve bebeğimin ellerini açmadığını gözlemledi radyolog bir eli serçe parmağı ve baş parmağı açık diğerleri yumruk şeklinde duruyor ve buna göre rapor verdi bu rapor sonucunda tıp fakültesine yönlendirildim ve amniyo sentez oldum şimdi sonuçları bekliyorum tabiki çok üzgün ve endişeliyim aacab böyle bi rşey yaşayan oldumu aranızda o yüzden bu konuyu açtım lütfen benzeri duurm yaşayan olduysa konuşalım teşekkürler
Merhaba buna benzer bir durum biz de yaşıyoruz şu an acaba sizin haberiniz var mı bu bebekte ne gibi bir durum oluştucanımsın sen benim senin endişelerini kaygılarını okadar derinden anlıyorumki gönülden dualar ediyorum rabbim hep senin yanında olacak bitanem sen ve zeynebim iyi olacaksınız
Sizin durumunuz nasıl bilmiyorum ama benim amniyon sıvım da fazlaydı bebeğimi Doğumdan yedi gün sonra kaybettim ellerini açmaması ve suyumun fazla olmasından başka birşey bulamamıştı doktorlarmerhbaa bu sorun bızdede var acaba sonuc ne oldu sız de
31 haftaya kadar benim de suyum normaldi testler de temizdi ama sonradan suyum yüksek olunca ellerini de açmıyor dediler ve oradan çıktı bu sorun doğduktan sonra da genetik temiz çıktı şimdi ekzom yapılıyor belki ondan bir sonuç çıkar size de geçmiş olsun Ankara da yaşıyorsanız bir doktor önerebilirim bana da o teşhis koymuştuamınyom sıvı fazlalıgı ıle ılgılı bırsey söylemedı , sadece ellerını neden acmıyor dedı . ikili taramam temız cıkmıstı .
çok üzüldüm durumunuza , teshıs konulmamısmıydı
Ekzom ayrıntılı DNA analizi gelişimi son zamanlarda geriye düştü üç dört hafta kadar devlet hastanelerinin perinatoloji bölümünü önerecektim ben de size ben son zamanlara kadar çok iyi bir özel hastanede doçent perinatoloğa gidiyordum hatta ayrıntılı ultrasonu da Ankara nın en ünlü doktoru yaptı ama herkes herşey normal dedi son zamanlarda suyum artınca başka bir doktora gitme ihtiyacını hissettim o zaman şüpheler başladıistanbul da yasıyorum , cerrahpaşadan randevu aldım .bır tekrar göruneceğım perınatolojıye sıvı alınması tehlıkelı mı bılmıyorum ama sanırım sıvı alınacak , ekzom sızın teshısın adı mı ?beyın gelısımı vs nasıldı
Bebekten kan alındı bizim de teşhis konulamadı ama tüm gen analizi yapılacak bebekten biyopsi alındı kas karaciğer akciğer kalp onların sonucundan birşey olabilir belki dediler benim ilk bebeğimin de 28. Hafta kalbi durmuştu karnımda iken o yüzden biraz daha ayrıntılı araştırma istedik iki bebeğimizin dışarıdan görünen ya da organlarında herhangi bir anormallik yoktuN Nynphal17 mrb,öncellikle başınız sağolsun.bende 3.5ay önce bebeğimi kaybettim.birkac soru sormak istiyorum izninizle.ekzom dna analizi sizden mı yapılıyor yoksa bebeginizden mi kan alınmıştı.sizinle görüşmek fikir alışverişinde bulunmak isterim.bebeginize ne teşhisi konmuştu.bende bebeğimi 7.gun kaybettim.bizde herhangi bir teşhis konulamadı.gözle görünen herşey normaldi.
Anladım tşk.ler.hakkinizda hayırlısı.Bebekten kan alındı bizim de teşhis konulamadı ama tüm gen analizi yapılacak bebekten biyopsi alındı kas karaciğer akciğer kalp onların sonucundan birşey olabilir belki dediler benim ilk bebeğimin de 28. Hafta kalbi durmuştu karnımda iken o yüzden biraz daha ayrıntılı araştırma istedik iki bebeğimizin dışarıdan görünen ya da organlarında herhangi bir anormallik yoktu
merhaba sizin durumunuz nasil oldu aceba? ayni durumu yasiyorum ellerini acmiyor.cok rica etsem cvp yazar misiniz?merhbaa bu sorun bızdede var acaba sonuc ne oldu sız de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?