ACİL, Titreme, tansiyon, guatr, baş dönmesi

askitotomsu

Yiğit Aras_SMA destek
Kayıtlı Üye
31 Mart 2012
10.869
7.480
448
Herkese selamlar,
Çok acil bir konuda yardım istiyorum.
Annem birkaç gündür tansiyon yükselmesi, titreme, baş dönmesi, kusma gibi devam eden şikayetler yaşıyor. Bulantı ve kusma geçti çok şükür ama titreme devam ediyor. Tansiyon ilacı kullanıyor düzenli olarak. Tiroid problemi de var. İki ay önce değerleri yükseldiği için takipteydi ama şimdi korona dolayısıyla hastanede muayene ve tetkik yapılmıyor. Zaten yaş dolayısıyla da risk grubu, hastaneye götürmek istemiyorum. Dr iki ay önce guatr, titreme yapabilir demiş. Ama şimdi çok rahatsız hissediyor kendini. Bilgisi olan ya da benzerini yaşayan varsa yardımcı olabilir mi? Allah herkese hayırlı şifalar versin inşallah

Benim babamın şekeri 400ü geçtiğinde böyle bişey yaşamıştı, şekeri var mı?

Çok geçmiş olsun benim de dün titreme üşüme sorunum oldu ben de tiroid hastasıyım ama bağırsak enfeksiyonu geçirdim virüs daha yeni cikmisto tamamen bitmedi sanırım karnım da ağrı da var ben de korkudan gidemiyorum hastaneye nolucak bilmiyorum Allah yardımcımız olsun

size de geçmiş olsun Allah şifa versin.
anneminki hastalanıp üşüyüp titreme değil, durup dururken titreme geliyor.
baş dönmesi de eklenince insan tedirgin oluyor acaba sadece tiroidden mi yoksa tansiyondan mı diye

Evett maalesef bende oyleyim 27 yasindayim troit yukseldigi gibi titreme yapiyo bende hala cozum bulmus degilim ilac kullaniyrm

Evett maalesef bende oyleyim 27 yasindayim troit yukseldigi gibi titreme yapiyo bende hala cozum bulmus degilim ilac kullaniyrm
Allah şifa versin inşallah. Şu an sorunumuz hastaneye gidememekten dolayı tetkik ve tedavi yaptıramamak. Baş dönmesi de oluyor mu sizde?

Allah şifa versin inşallah. Şu an sorunumuz hastaneye gidememekten dolayı tetkik ve tedavi yaptıramamak. Baş dönmesi de oluyor mu sizde?
Baş dönmem yok ama en belirgin titreme carpinti vardi bende bi donem sekerde yukseldi cok daha kotuydum simdi de sadece troit yuksek ve hala devam ediyor insallah biran once kurtuluruz su virusten saglik acisindan hepimiz zor durumdayiz cunku

L
Baş dönmem yok ama en belirgin titreme carpinti vardi bende bi donem sekerde yukseldi cok daha kotuydum simdi de sadece troit yuksek ve hala devam ediyor insallah biran once kurtuluruz su virusten saglik acisindan hepimiz zor durumdayiz cunku
Amin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…