Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Fiyat nedir acabaBen de mavi olanı var sadece birkaç kere kullandım yenisiyle ayırt edilmeyecek durumda
Size uygun olmayanlari bana yonlendirir misiniz:)aynen bende istiyorum istanbuldayım bende
Hangi sehirdesiniz. Bana cok acil lazim.misafirler gelince buyuk yatagi salona getiremiyoruz. Portatif bir besik sart160 lira düşünüyorum isterseniz fotoğraf yollayabilirim
tamam benım kızım var. kız ıcın uygun mu? rengı nedır? bır de resım atabılır mısınız sıze zahmet?Samsundayim ben eğer düşünürseniz hemen yarın yollayabilirim
Çünkü bebegim doğmadan almıştım ama o durmak istemedi hiç.benim bebeğim sureki kucakta olmak istiyor uyurken bile ayağımdan bırakınca uyanıyor o yüzden belki durur diye ne bulduysam aldım ama nafile.şimdi de biraz azaltmak istiyorum o yuzden satıyorum. Tabi sizin tercihiniz ama kakargo 20lira gibi birsey tutuyorMuş eğer gerçekten ihtiyacınız varsa bence mesafeyi sorun etmeyin.canım memleketin uzak geldi bana ben istanbuldayım birde neden kullanmıorsun bebeginde büyük degil aslında
Canım ben hesapladim yurtiçi kargoda kampanya varmış 20 lira tutuyorMuş.tabi eğer görerek elden teslim almak istiyorsan bilemem ama gerçekten yenisinden farksız görünce anlayacaksınız sadece yer sıkıntısından dolayi kullanmadıgim malzemeleri elden çıkarıyorum.YAA LUTFEN ILK TERCIHIM ANKARA. YOK MU ANKARADAN TINY LOVE BABY ANAKUCAGI AATAN COK ACIL. ANKARADAN BULAMAZSAM DIGER SEHIRLERDEN ALACAGIM. CUNKU DIGER SEHIRLERDEN ALIRSAM KARGO UCRETI COK TUTUYOR. ANKARADAN ELDEN TESLIM ALMAM COK IYI OLACAK BENIM ICIN. LUTFEN YOK MU ANKARADAN SATAN
canım mavi olması içime sinmedi. benimki kız da. kırmızı ya da yesıl olanı daha uygun kıza gıbı geldıCanım ben hesapladim yurtiçi kargoda kampanya varmış 20 lira tutuyorMuş.tabi eğer görerek elden teslim almak istiyorsan bilemem ama gerçekten yenisinden farksız görünce anlayacaksınız sadece yer sıkıntısından dolayi kullanmadıgim malzemeleri elden çıkarıyorum.
Anladım canım inşallah içine sinen bir tane bulursuncanım mavi olması içime sinmedi. benimki kız da. kırmızı ya da yesıl olanı daha uygun kıza gıbı geldı![]()
Cok sag ol cnm.optumAnladım canım inşallah içine sinen bir tane bulursun
merhaba sattınız mı ürünü??Ben de mavi olanı var sadece birkaç kere kullandım yenisiyle ayırt edilmeyecek durumda
Hayır satmadımmerhaba sattınız mı ürünü??