Gebeliğe Hazırlık acil testime bakarmısınız

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bence hamilesin. Benim icime oyle dogdu. Guzel haberlerini bekliyorum :)

buda ovülasyon testim adetim 3 gün geçti ama yumurtlamami yoksa gebelikmi gösteriyor
Umutlandirmak istemem ama ovulasyon a göre var gibi. Önceki yaptığınız ovulasyon testlerine göre koyu mu çıktı sonuç? Ben de ovulasyon testi ile öğrenmiştim ilk. Adete 1 gün vardi. Sonra şüphelenip gebelik testi yaptım. Albi markaydı sanırım test sürekli kırmızı çıkıyordu kuruduktan sonra 2. Çizgi belli belirsiz gözüküyor du.erken gebelik testi ile tekrarlamistim o zaman çıkmıştı. Elinizde ovulasyon testi varsa tekrar yapın testi 2 saat öncesinde su tüketimini azaltarak.

ovulasyon testim benim de pozitif cıkmıştı fakat gebe değildim, en iyisi gününün geçmesini bekle. belki yeniden yumurtlayacaksındır.

ben geldim doktor ultrasonda yeni oluşmuş bi gebelik olabilir rahim duvarın kalınlaşmış dedi alttan baktı kan verdim yarın çıkacakmış

bu gün sonuç için gittim sağ tarafta yumurta oluşmuş 10 gün bekle oyle âdet söktürücü kullan dedi tekrar test yaptır dedi infolice verdi ama nasıl kullancam bilmiyorum kullanan varmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…