Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Umutlandirmak istemem ama ovulasyon a göre var gibi. Önceki yaptığınız ovulasyon testlerine göre koyu mu çıktı sonuç? Ben de ovulasyon testi ile öğrenmiştim ilk. Adete 1 gün vardi. Sonra şüphelenip gebelik testi yaptım. Albi markaydı sanırım test sürekli kırmızı çıkıyordu kuruduktan sonra 2. Çizgi belli belirsiz gözüküyor du.erken gebelik testi ile tekrarlamistim o zaman çıkmıştı. Elinizde ovulasyon testi varsa tekrar yapın testi 2 saat öncesinde su tüketimini azaltarak.buda ovülasyon testim adetim 3 gün geçti ama yumurtlamami yoksa gebelikmi gösteriyor
e nabzı bekliyorum ordan bakıp yazcam hemenBence hamilesin. Benim icime oyle dogdu. Guzel haberlerini bekliyorum :)
E nabıza bazen geç düşüyor hastanenin sitesine hemen düşüyor ordan bakabilirsiniz. Bende çok merak ettime nabzı bekliyorum ordan bakıp yazcam hemen
nasil hastanenin sitesi nerden bakacam kiE nabıza bazen geç düşüyor hastanenin sitesine hemen düşüyor ordan bakabilirsiniz. Bende çok merak ettim☺
Hastanenin sitesine girin laboratuvar sonuç oluyor oradan bakıyorsunuz. Bazen e nabıza sonuç hiç düşmüyor belli olmuyor.nasil hastanenin sitesi nerden bakacam ki
geç verdim kanı orda da çıkmadı dahaHastanenin sitesine girin laboratuvar sonuç oluyor oradan bakıyorsunuz. Bazen e nabıza sonuç hiç düşmüyor belli olmuyor.
malesef negatif sonucunmHastanenin sitesine girin laboratuvar sonuç oluyor oradan bakıyorsunuz. Bazen e nabıza sonuç hiç düşmüyor belli olmuyor.
Canım benimde böyle oluyordu. Şuan adetinin kaçıncı günündesin ?bu ne anlama geliyor
3.günü ama olmuyorCanım benimde böyle oluyordu. Şuan adetinin kaçıncı günündesin ?