Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Testin bozukbu ne anlama geliyor
buda ovülasyon testim adetim 3 gün geçti ama yumurtlamami yoksa gebelikmi gösteriyorbu ne anlama geliyor
Canim gebelik testi degisik var yada yok.diyemeyiz teste bakip ama daha once hamilelik oldugunde ovulasyon.testlerinin cift cizgi ciktigini duymustum yarin sabah yeni bir test yap en.iyisibuda ovülasyon testim adetim 3 gün geçti ama yumurtlamami yoksa gebelikmi gösteriyor
Test bozukbu ne anlama geliyor
yarın doktora gidicemde kafam çok karıştıCanim gebelik testi degisik var yada yok.diyemeyiz teste bakip ama daha once hamilelik oldugunde ovulasyon.testlerinin cift cizgi ciktigini duymustum yarin sabah yeni bir test yap en.iyisi
buda ovülasyon testim adetim 3 gün geçti ama yumurtlamami yoksa gebelikmi gösteriyor
Test bozuk malesefbu ne anlama geliyor
c ye yakın kırmızıYumurtlama değil o kesin de gebelik olsa büyük ihtimal t çizgisi c den daha koyu olurdı
yarın doktora gidicemde herkes öğreniyor diye denedim adetim 3 gün geçtibeta hcgniz idrar testinde pik yaptigi zaman ancak ovü testi kesin sonuc verir.erken gebelik testi alip tekrar deneyin
Ovülasynda ögrenebilmek icin 3,4güne daha ihtiyacnz var hayirlisiysa olsun insyarın doktora gidicemde herkes öğreniyor diye denedim adetim 3 gün geçti
Canımm sonucu bizimlede paylaş 3 gün gecikme bendede var belki umut olursun banayarın doktora gidicemde herkes öğreniyor diye denedim adetim 3 gün geçti
paylaşırım tabiki ama normal idrar testleri negatifCanımm sonucu bizimlede paylaş 3 gün gecikme bendede var belki umut olursun bana![]()
var ama yapmıyorum piskolojim bozulduBeta hcg bozuk olmyan bi test daha yok mu elnzde? Smdi yapilsa olmz mi?
yarın ola hayır ola bakalım belli olurOvülasynda ögrenebilmek icin 3,4güne daha ihtiyacnz var hayirlisiysa olsun ins
Hiç belli olmaz canım geç döllenme de olabilir. bende test yaptıkca bu ay psikolojimi bozdum yarın inşallah alırsın güzel haberlerpaylaşırım tabiki ama normal idrar testleri negatif
inşallah herkes güzel haberle gelsin umudu yitirmek yok unutmayın vazgecmiyoruzHiç belli olmaz canım geç döllenme de olabilir. bende test yaptıkca bu ay psikolojimi bozdum yarın inşallah alırsın güzel haberler![]()
Evetttt bu ay olmazsa sonraki ayinşallah herkes güzel haberle gelsin umudu yitirmek yok unutmayın vazgecmiyoruz