Acil testime bakarmısımız

• Konu Sahibi Konu Sahibi blmrc
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
O hic uymuyor benim de takvime gore daha vardi ama erken yumurtladim Allahtan hissettim de yakaladik. 2 bucuk senedir master yaptim artik bebek varsa en erken 9.gün sabah idrarinda cikiyor. Yarin sabah da yapin eminim daha koyu cikar
Az önce tekrar yaptım sabahkine göre biraz daha silik çıktı

Eklentiler

• 29072375-B433-4127-B3DF-864A316C82D0.webp
    10 KB · Görüntüleme: 54
  • 2FC57395-3FE9-49A1-9804-B996F41C901E.webp
    10,5 KB · Görüntüleme: 56
Henüz kan vermediğim için tam sevinemiyorum da , bir değişik olduk eşimle Ama bu hissiyat bile yetiyor Rabbim herkese yaşatsın

Bata 7 gün var belirtiler üzerine uyanınca test yaptım, testim silik çizgi çıktı. Tecrübeli anneler bilgilendirirseniz sevinirim
Cnm var gibi gözüküyor ama 7 gün bekle lütfen.bu testler adeti 4 gün geçince net sonuç veriyor..eczacı m 50 defa uyarmıştır beni.sabret diye

Ilk idrarla yapmadigin icin silik cikti Ahh çok iyi anliyorum seni gunde 3-4 test yaptigim olmustu bak her sabah evde takip ettim doktora gidene kadar atiyorum fotografini. 10.gunu zaten atmistim bunlar yumurtlamanin 11.gununden basliyor. Adetten 4-5 gun oncesi yani.

Eklentiler

• PicsArt_12-22-06.33.47.webp
    48,2 KB · Görüntüleme: 51
Sizinkiler oldukça netmiş kafada soru işareti bırakmaz

Cnm var gibi gözüküyor ama 7 gün bekle lütfen.bu testler adeti 4 gün geçince net sonuç veriyor..eczacı m 50 defa uyarmıştır beni.sabret diye
Çok doğru beklemek lazım da işte daha yeni tecrübe edindiğim birşey haliyle de heyecanıma ve merakıma yenik düşüyorum

Eşim dayanamadı birkaç gün sonra tekrar bakıcam Var ama dimi eminiz

Eşim dayanamadı birkaç gün sonra tekrar bakıcam Var ama dimi eminiz
Evet canım var gözün aydın dikkat et çok çok mutlaka 2 gün sonra kan ver yükseliği takip edilsin

Allaha şükür, hayırlısıyla gelsin inşallah çok erken öğrendim o yüzden kavrayamıyorum. İçimi rahatlattınız

Allaha şükür, hayırlısıyla gelsin inşallah çok erken öğrendim o yüzden kavrayamıyorum. İçimi rahatlattınız
Erken ögrenince gunler hic gecmiyo. Ben 6 aralikta yumurtladim, 15 aralikta testte silik cizgiyle ogrendim, 25 aralikta 4+2 de keseyi gordum, hala bekliyorum ki bebek gorunsun de gidelim gorelim carsamba gunu gidicez hic gecmedi 6+1 günlük olcak. Uykularim kacti ilk günler uyku uyuyamadim heyecandan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…