Dayanamadım az önce bir tane daha yaptım oda hafif silik bir şekilde çıktıBüyük ihtimal hamilesinizsabah ilk idrarla yapın daha net olur

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Dayanamadım az önce bir tane daha yaptım oda hafif silik bir şekilde çıktıBüyük ihtimal hamilesinizsabah ilk idrarla yapın daha net olur
Hayırlısı inşallah kan verin en net o zaman belli olurDayanamadım az önce bir tane daha yaptım oda hafif silik bir şekilde çıktı![]()
Az önce tekrar yaptım sabahkine göre biraz daha silik çıktıO hic uymuyor benim de takvime gore daha vardi ama erken yumurtladimAllahtan hissettim de yakaladik. 2 bucuk senedir master yaptim artik bebek varsa en erken 9.gün sabah idrarinda cikiyor. Yarin sabah da yapin eminim daha koyu cikar
![]()
Teşekkür ederim, çok heyecanlıyımHayırlısı inşallah kan verin en net o zaman belli olur![]()
Evet insanın içi içine sığmıyor ben de ovulasyon testi yapmıştım ilk öyle öğrendimTeşekkür ederim, çok heyecanlıyım![]()
Cnm var gibi gözüküyor ama 7 gün bekle lütfen.bu testler adeti 4 gün geçince net sonuç veriyor..eczacı m 50 defa uyarmıştır beni.sabret diyeBata 7 gün var belirtiler üzerine uyanınca test yaptım, testim silik çizgi çıktı. Tecrübeli anneler bilgilendirirseniz sevinirim
Sizinkiler oldukça netmiş kafada soru işareti bırakmazIlk idrarla yapmadigin icin silik ciktiAhh çok iyi anliyorum seni gunde 3-4 test yaptigim olmustu
bak her sabah evde takip ettim doktora gidene kadar atiyorum fotografini. 10.gunu zaten atmistim bunlar yumurtlamanin 11.gununden basliyor. Adetten 4-5 gun oncesi yani.
Çok doğru beklemek lazım da işte daha yeni tecrübe edindiğim birşey haliyle de heyecanıma ve merakıma yenik düşüyorumCnm var gibi gözüküyor ama 7 gün bekle lütfen.bu testler adeti 4 gün geçince net sonuç veriyor..eczacı m 50 defa uyarmıştır beni.sabret diye
Seninki de gitgide koyulasacak sen de benim gibi cok erken ogrenmissinSizinkiler oldukça netmiş kafada soru işareti bırakmaz![]()
Ben pazartesi kan veririmSeninki de gitgide koyulasacak sen de benim gibi cok erken ogrenmissin11.gün yazandan 2 gün onceki siliklikle ogrendim ben de ayni senin gibi.
Ilk heyecan tabiBen pazartesi kan veririm![]()
Kan verdim nedir sonucIlk heyecan tabiBen de ilkinde boyle hemen kan vermistim 16 cikmisti değer
Onemli olan ilk baslarda 2 gunde bir 2 ye katlamasi.
Pazartesiye bile dayanamadin degil miKan verdim nedir sonuc![]()
Var vaaaarrrEşim dayanamadıbirkaç gün sonra tekrar bakıcam
Var ama dimi eminiz
![]()
Evet canım var gözün aydın dikkat et çok çok mutlaka 2 gün sonra kan ver yükseliği takip edilsinEşim dayanamadıbirkaç gün sonra tekrar bakıcam
Var ama dimi eminiz
![]()
Erken ögrenince gunler hic gecmiyo. Ben 6 aralikta yumurtladim, 15 aralikta testte silik cizgiyle ogrendim, 25 aralikta 4+2 de keseyi gordum, hala bekliyorum ki bebek gorunsun de gidelim gorelimAllaha şükür, hayırlısıyla gelsin inşallah çok erken öğrendim o yüzden kavrayamıyorum. İçimi rahatlattınız![]()