• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Acil testime bakarmısımız

• Konu Sahibi Konu Sahibi blmrc
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
O hic uymuyor benim de takvime gore daha vardi ama erken yumurtladim 🤭 Allahtan hissettim de yakaladik. 2 bucuk senedir master yaptim artik bebek varsa en erken 9.gün sabah idrarinda cikiyor. Yarin sabah da yapin eminim daha koyu cikar 😊
Az önce tekrar yaptım sabahkine göre biraz daha silik çıktı

Eklentiler

• 29072375-B433-4127-B3DF-864A316C82D0.webp
    29072375-B433-4127-B3DF-864A316C82D0.webp
    10 KB · Görüntüleme: 54
  • 2FC57395-3FE9-49A1-9804-B996F41C901E.webp
    2FC57395-3FE9-49A1-9804-B996F41C901E.webp
    10,5 KB · Görüntüleme: 56
Henüz kan vermediğim için tam sevinemiyorum da , bir değişik olduk eşimle ☺️ Ama bu hissiyat bile yetiyor Rabbim herkese yaşatsın ♥️

Bata 7 gün var belirtiler üzerine uyanınca test yaptım, testim silik çizgi çıktı. Tecrübeli anneler bilgilendirirseniz sevinirim
Cnm var gibi gözüküyor ama 7 gün bekle lütfen.bu testler adeti 4 gün geçince net sonuç veriyor..eczacı m 50 defa uyarmıştır beni.sabret diye

Ilk idrarla yapmadigin icin silik cikti 😊 Ahh çok iyi anliyorum seni gunde 3-4 test yaptigim olmustu 😁 bak her sabah evde takip ettim doktora gidene kadar atiyorum fotografini. 10.gunu zaten atmistim bunlar yumurtlamanin 11.gununden basliyor. Adetten 4-5 gun oncesi yani.

Eklentiler

• PicsArt_12-22-06.33.47.webp
    PicsArt_12-22-06.33.47.webp
    48,2 KB · Görüntüleme: 51
Ilk idrarla yapmadigin icin silik cikti 😊 Ahh çok iyi anliyorum seni gunde 3-4 test yaptigim olmustu 😁 bak her sabah evde takip ettim doktora gidene kadar atiyorum fotografini. 10.gunu zaten atmistim bunlar yumurtlamanin 11.gununden basliyor. Adetten 4-5 gun oncesi yani.
Sizinkiler oldukça netmiş kafada soru işareti bırakmaz 🥰

Cnm var gibi gözüküyor ama 7 gün bekle lütfen.bu testler adeti 4 gün geçince net sonuç veriyor..eczacı m 50 defa uyarmıştır beni.sabret diye
Çok doğru beklemek lazım da işte daha yeni tecrübe edindiğim birşey haliyle de heyecanıma ve merakıma yenik düşüyorum ☺️

Eşim dayanamadı 🥰 birkaç gün sonra tekrar bakıcam ♥️ Var ama dimi eminiz 😂

Eşim dayanamadı 🥰 birkaç gün sonra tekrar bakıcam ♥️ Var ama dimi eminiz 😂
Evet canım var gözün aydın dikkat et çok çok mutlaka 2 gün sonra kan ver yükseliği takip edilsin

Allaha şükür, hayırlısıyla gelsin inşallah çok erken öğrendim o yüzden kavrayamıyorum. İçimi rahatlattınız ♥️

Allaha şükür, hayırlısıyla gelsin inşallah çok erken öğrendim o yüzden kavrayamıyorum. İçimi rahatlattınız ♥️
Erken ögrenince gunler hic gecmiyo. Ben 6 aralikta yumurtladim, 15 aralikta testte silik cizgiyle ogrendim, 25 aralikta 4+2 de keseyi gordum, hala bekliyorum ki bebek gorunsun de gidelim gorelim 😁 carsamba gunu gidicez hic gecmedi 6+1 günlük olcak. Uykularim kacti ilk günler uyku uyuyamadim heyecandan 🙃

Back