• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Acil testime bakarmısımız

• Konu Sahibi Konu Sahibi blmrc
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

blmrc

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Aralık 2020
208
169
53
Bata 7 gün var belirtiler üzerine uyanınca test yaptım, testim silik çizgi çıktı. Tecrübeli anneler bilgilendirirseniz sevinirim

Eklentiler

• 8F56F5B5-B506-4C33-B6F7-BC8D9922490A.webp
    8F56F5B5-B506-4C33-B6F7-BC8D9922490A.webp
    13 KB · Görüntüleme: 147
  • FBFB240D-E592-423E-8889-B5D84637A823.webp
    FBFB240D-E592-423E-8889-B5D84637A823.webp
    18,2 KB · Görüntüleme: 140
Çok erken ama bilemedim. Testi birkaç gün sonra tekrarlamak en mantıklısı. Hemen mi çıktı bu çizgi?

Bata 7 gün var belirtiler üzerine uyanınca test yaptım, testim silik çizgi çıktı. Tecrübeli anneler bilgilendirirseniz sevinirim
Biraz erken Bi süreç gibi geldi bana acaba erken mi yumurtlanız bilmiyorum ama çift çizgi gibi kan tahlili vermeniz en doğru sonuca ulaştırır💐

Pazartesi yaptırıcam inşallah kan testini, normalde test yapmayacaktım fakat dün inanılmaz bir bel ağrısı ve akıntı çoğalması durumu oldu, ihtimal vermiyordumda silik çizgi görünce şaşırdım. Çizgi elime aldıgım anda gözüküyor fotoda biraz daha silik gibi

Canım sanki hamilesin silik çizgi var pazartesi kanda baktır çıkar mutlaka

Canım merhaba ben adetime 10 güne yakın vardı öğrendim böyle silik çizgiyle Hayırlı uğurlu olsun hamilesin 🤩🤩🤩🤩beta hcg baktır ve iki güner arayla takip et düzenli artıyor mu diye folik asite de başla 🤩çok tebrik ederim seni ❤️

Teşekkür ederim hepinize ♥️ Ben yine de ümitlenmek istemiyorum ne olur ne olmaz diye 🤦🏻‍♀️ Tabii haber vermezmiyim ☺️

Hayirlisi olsun insallah saglikla kucaginiza alirsiniz. Ben de yumurtlamadan sonra 9.gün ayni bu sekilde ogrendim yani adetten 5 gün önce. Aslinda hic kan vermeyin pazartesi gunu 50-100 arasi bir deger cikacak ve sizi 2 gunde bir 2 ye katlaniyor mu diye tahlile cagiracaklar. Evde her sabah idrar testiyle koyulasmayi takip edin derim. Ben oyle yaptim 😊

Hayirlisi olsun insallah saglikla kucaginiza alirsiniz. Ben de yumurtlamadan sonra 9.gün ayni bu sekilde ogrendim yani adetten 5 gün önce. Aslinda hic kan vermeyin pazartesi gunu 50-100 arasi bir deger cikacak ve sizi 2 gunde bir 2 ye katlaniyor mu diye tahlile cagiracaklar. Evde her sabah idrar testiyle koyulasmayi takip edin derim. Ben oyle yaptim 😊
testin silik çıkan kısmı sararmıs normal mi acaba

testin silik çıkan kısmı sararmıs normal mi acaba
Evet kurudukca sarariyor idrardan dolayi. Hatta cizgi bile kaybolabilir benim o kadar silikti ki kaybolmustu atmistim cope. Ertesi gunu tekrar yapmistim onu atayim bakin size.

Eklentiler

• 20201220_213805.webp
    20201220_213805.webp
    27 KB · Görüntüleme: 95
Evet kurudukca sarariyor idrardan dolayi. Hatta cizgi bile kaybolabilir benim o kadar silikti ki kaybolmustu atmistim cope. Ertesi gunu tekrar yapmistim onu atayim bakin size.
Benim de böyle işte ama telde çok net çıkmıyor. İlk yaptıgımda buna çok yakındı

Benim de böyle işte ama telde çok net çıkmıyor. İlk yaptıgımda buna çok yakındı
Sizin de buyuk ihtimal yumurtlamadan sonra 10.gününüzmüş bugün. Adet tarihine bakmayin cunku kimisi erken yumurtlar kimisi geç yumurtlar.

Yumurtlama tarihim uygulamaya göre 8 günü. Uygulama ne kadar doğru bilmiyorum ama 🤷🏻‍♀️
O hic uymuyor benim de takvime gore daha vardi ama erken yumurtladim 🤭 Allahtan hissettim de yakaladik. 2 bucuk senedir master yaptim artik bebek varsa en erken 9.gün sabah idrarinda cikiyor. Yarin sabah da yapin eminim daha koyu cikar 😊

Back