Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Biraz erken Bi süreç gibi geldi bana acaba erken mi yumurtlanız bilmiyorum ama çift çizgi gibi kan tahlili vermeniz en doğru sonuca ulaştırırBata 7 gün var belirtiler üzerine uyanınca test yaptım, testim silik çizgi çıktı. Tecrübeli anneler bilgilendirirseniz sevinirim
Kan testi yaptırın isterseniz.Evet birkaç saniye içinde çıktı
Amin inşallah teşekkür ederimPozitif bu canım silikte olsa çıkmış sonuçtaHayırlı olsun
❤
Canım sanki hamilesin silik çizgi var pazartesi kanda baktır çıkar mutlakaBata 7 gün var belirtiler üzerine uyanınca test yaptım, testim silik çizgi çıktı. Tecrübeli anneler bilgilendirirseniz sevinirim
Canım merhaba ben adetime 10 güne yakın vardı öğrendim böyle silik çizgiyle Hayırlı uğurlu olsun hamilesinBata 7 gün var belirtiler üzerine uyanınca test yaptım, testim silik çizgi çıktı. Tecrübeli anneler bilgilendirirseniz sevinirim
Haber ver bana canım bekliyorum yarınAmin inşallah teşekkür ederimÜmitlenmek istemesem de bana da öyle geliyor yarın bir test daha deniycem
![]()
Hayirlisi olsun insallah saglikla kucaginiza alirsiniz. Ben de yumurtlamadan sonra 9.gün ayni bu sekilde ogrendim yani adetten 5 gün önce. Aslinda hic kan vermeyin pazartesi gunu 50-100 arasi bir deger cikacak ve sizi 2 gunde bir 2 ye katlaniyor mu diye tahlile cagiracaklar. Evde her sabah idrar testiyle koyulasmayi takip edin derim. Ben oyle yaptimBata 7 gün var belirtiler üzerine uyanınca test yaptım, testim silik çizgi çıktı. Tecrübeli anneler bilgilendirirseniz sevinirim
testin silik çıkan kısmı sararmıs normal mi acabaHayirlisi olsun insallah saglikla kucaginiza alirsiniz. Ben de yumurtlamadan sonra 9.gün ayni bu sekilde ogrendim yani adetten 5 gün önce. Aslinda hic kan vermeyin pazartesi gunu 50-100 arasi bir deger cikacak ve sizi 2 gunde bir 2 ye katlaniyor mu diye tahlile cagiracaklar. Evde her sabah idrar testiyle koyulasmayi takip edin derim. Ben oyle yaptim![]()
Evet kurudukca sarariyor idrardan dolayi. Hatta cizgi bile kaybolabilir benim o kadar silikti ki kaybolmustu atmistim cope. Ertesi gunu tekrar yapmistim onu atayim bakin size.testin silik çıkan kısmı sararmıs normal mi acaba
Benim de böyle işte ama telde çok net çıkmıyor. İlk yaptıgımda buna çok yakındıEvet kurudukca sarariyor idrardan dolayi. Hatta cizgi bile kaybolabilir benim o kadar silikti ki kaybolmustu atmistim cope. Ertesi gunu tekrar yapmistim onu atayim bakin size.
Sizin de buyuk ihtimal yumurtlamadan sonra 10.gününüzmüş bugün. Adet tarihine bakmayin cunku kimisi erken yumurtlar kimisi geç yumurtlar.Benim de böyle işte ama telde çok net çıkmıyor. İlk yaptıgımda buna çok yakındı
Yumurtlama tarihim uygulamaya göre 8 günü. Uygulama ne kadar doğru bilmiyorum amaSizin de buyuk ihtimal yumurtlamadan sonra 10.gününüzmüş bugün. Adet tarihine bakmayin cunku kimisi erken yumurtlar kimisi geç yumurtlar.
O hic uymuyor benim de takvime gore daha vardi ama erken yumurtladimYumurtlama tarihim uygulamaya göre 8 günü. Uygulama ne kadar doğru bilmiyorum ama![]()