Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok silik bir çizgi var. Adetinize kaç gün kala yaptınızYeni yaptım
Kan verin en net sonuç için. Test hatalı da olabilirİşte anlamadığım nokta şu ki 29 Ağustosta son korunmasız ilişkim. Ve üstüne regli olunca umursamadım bugün midem bulaninca acaba mı dedim sonuç bu
Kan verin yarın anlaşılır. Bazen testlerde de yanılma olabiliyorEğer var ise panikledim çünkü bu kadar silik çıkması anormal
Pardon artimedMiratech
Yalancı pozitif veren bir marka ama siz bence kan da verin, üstüne regl olmuşsunuz ama belli olmaz…Pardon artimed
Hadi yaaaa... Mecbur dediğiniz gibi yapacağım korkum yalnızca eğer hamileysem bebekte bir sorun olmasın uzun süre antibiyotik tedavisi gördüm regl oldum diye...Yalancı pozitif veren bir marka ama siz bence kan da verin, üstüne regl olmuşsunuz ama belli olmaz...
İçinizi rahat tutun ben yoktur diye düşünüyorum ama kan verin kesinleşsinHadi yaaaa... Mecbur dediğiniz gibi yapacağım korkum yalnızca eğer hamileysem bebekte bir sorun olmasın uzun süre antibiyotik tedavisi gördüm regl oldum diye...