Test bozuk değil muhtemelen hamilesiniz hayrlı olsunHanımlar iyi akşamlar 28 günde bir adet olurum doğum kontrol hapini geçen ay bıraktım..(hep duzenliydi bekarkende saati bile bellidir) sadece iki gün geçti bende üç dört gündür idrar yaparken yanma oluyordu..eczaneden enfeksiyon için hap aldım onu kullanıyordum belki ondan gecikti dedim ama dün sabahtan beri ilaç kullanmadım bugün test yapayım dedim bir adet nasıl olsa çıkmaz diye aldım şuan yaptım ve bir dakika bile geçmedi test mı bozuk hamile miyim (not; bir buçuk sene önce korunmama rağmen hamile kalmıştım düşük olmuştu)
Eki Görüntüle 3072774
YaaaaTest bozuk değil muhtemelen hamilesiniz hayrlı olsun
Aynen hızlı olmuş ama güzel olmuş tebrik ederim sağlıkla kucağınıza alınYaaaaay bu kadar çabuk beklemiyordum altı ay falan en az geçer sanıyordum ..çok mutlu oldum şuan
AminnnnnAynen hızlı olmuş ama güzel olmuş tebrik ederim sağlıkla kucağınıza alın
Teşekkür ederim...Tebrik ederim hamilesiniz.Hemen kan testi vererek takip edin durumunuzu.Hayırlı olsun inşallah.
Felaket tellalı yaa sus9 ay sonra uykusuz geceler başlıyorrrr. TEBRIKLER
Ay şuan bı elim ayağım titredi bunu okurken djdjdj hayır bide yardım edecek kimsede yok9 ay sonra uykusuz geceler başlıyorrrr. TEBRIKLER
Apaçık ben buradayım diyor darısı başımaHanımlar iyi akşamlar 28 günde bir adet olurum doğum kontrol hapini geçen ay bıraktım..(hep duzenliydi bekarkende saati bile bellidir) sadece iki gün geçti bende üç dört gündür idrar yaparken yanma oluyordu..eczaneden enfeksiyon için hap aldım onu kullanıyordum belki ondan gecikti dedim ama dün sabahtan beri ilaç kullanmadım bugün test yapayım dedim bir adet nasıl olsa çıkmaz diye aldım şuan yaptım ve bir dakika bile geçmedi test mı bozuk hamile miyim (not; bir buçuk sene önce korunmama rağmen hamile kalmıştım düşük olmuştu)
Eki Görüntüle 3072774
Aminnnn rabbim tez zamanda çift çizgiyi görmeyi nasip eylesinApaçık ben buradayım diyor darısı başıma
benim de böyleydi hamilesin tebriklerrr :)Hanımlar iyi akşamlar 28 günde bir adet olurum doğum kontrol hapini geçen ay bıraktım..(hep duzenliydi bekarkende saati bile bellidir) sadece iki gün geçti bende üç dört gündür idrar yaparken yanma oluyordu..eczaneden enfeksiyon için hap aldım onu kullanıyordum belki ondan gecikti dedim ama dün sabahtan beri ilaç kullanmadım bugün test yapayım dedim bir adet nasıl olsa çıkmaz diye aldım şuan yaptım ve bir dakika bile geçmedi test mı bozuk hamile miyim (not; bir buçuk sene önce korunmama rağmen hamile kalmıştım düşük olmuştu)
Eki Görüntüle 3072774
Valla randevum yarın şuan bildiğin içimde biseyler hafif oynuyor ve kalbinin attığını dışarıdan çok net görüyorumbenim de böyleydi hamilesin tebriklerrr :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?