• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Acil Temizlikçi Aranıyorrr - avcılar

bogurtlenkusu

Çay' bırak o day'mın.
Kayıtlı Üye
27 Mayıs 2013
4.845
8.817
248
Yeni taşınacağım boş evin temizliğini yapacak güvenilir, titiz bayan aranıyor. Memnun kalırsak düzenli de çağırablirim.
Hijyen çok önemli. Boş ev temizliği için talep ettiğim işler:
Duvarlar silinecek
Camlar, kapılar petekler silinecek
Mutfak dolapları silinecek (toz alma, deterjanla silme, durulama)
Banyo komple ovalanıp klozet lavabo duş vs ovalanacak
Yerler eski usül havluyla ovalanacak.

Talep ettiğiniz ücreti de belirterek mail veya telefon bırakın ben ararım.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

... gündeliğime gelen birisi var çok da iyi adı ....

Son düzenleyen: Moderatör:
Yeni taşınacağım boş evin temizliğini yapacak güvenilir, titiz bayan aranıyor. Memnun kalırsak düzenli de çağırablirim.
Hijyen çok önemli. Boş ev temizliği için talep ettiğim işler:
Duvarlar silinecek
Camlar, kapılar petekler silinecek
Mutfak dolapları silinecek (toz alma, deterjanla silme, durulama)
Banyo komple ovalanıp klozet lavabo duş vs ovalanacak
Yerler eski usül havluyla ovalanacak.

Talep ettiğiniz ücreti de belirterek mail veya telefon bırakın ben ararım.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

iyi günler ilanınız hala geçerlimi

İstanbul Avrupa yakası tüm bölgeye gündelik temizliğe gidiyorum acillll ilgili güvenilir ailelerden cevap bekliyorum 0539 347 06 21

İstanbul Avrupa yakası tüm bölgeye gündelik temizliğe gidiyorum acillll ilgili güvenilir ailelerden cevap bekliyorum 0539 347 06 21

merhaba Avrupa yakasında tüm bölgeye giidiyoum.. temiz güvenilir insanlarız memnun kalcağınızdan eminim tel yazıyım müsait olduğunuzda dönüş yaparsınız 0539 347 06 21 hayırlı günler

İstanbul halkalı çevresi gündelik temizliğe gidilir .... acilllll güvenilir ilgili ailelerden cevap bekliyorum referans verebilirim 0539 347 06 21 ayrıca ev taşınırken toplama yerleştirme yapılır ...

Beyazıt ve çevresinde yarım gün temizliği olan yaptırmak için gündelikçi arayan var mı acil ihtiyacım var öğrenciyim istediğiniz gibi yaparım

İstanbul Avrupa yakası tüm bölgeye gündelik temizliğe gidiyorum acillll ilgili güvenilir ailelerden cevap bekliyorum

Back