• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

acil tavsiye..

sedric

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Ekim 2009
7
0
86
Ankara
merhbalar,
ilk cinsel ilişkiye girerken önce kendimi cok kastım ama sonra oldu. 24 saat gecti ama kanamam devam ediyor. ancak regl dönemim de 2 gün sonra baslayacaktı. bu kanamanın cinsel ilişkiden mi yoksa regl döneminden mi kaynaklandığından emin değilim. o yüzden de doktora gitmedim hemen. acaba regl değilsem kanama 1 gün devam ettiği için doktara gitmelimiyim? ayrıca hala bir yanma var:(:
bir de temizlik acısından mikrop kapmamak için ne yapmalıyım?
tesekkür ederim.:bbo:

Son düzenleme:
Adetiniz başlamıştır herhade. ıki gün sürmemesi lazım cinsel ilişki sonrası. ılk sefer için biraz yanma acıma normaldir. Temizlik içni ekstra birşeye gerek yok. ılişkiden sonra duş alman veya en azından boş suyla cinsel bölgeyi yıkaman yeter. Sabun, jel, kimyasal herhangi birşey kullanma ki bu zaten cinsel ilişkiye ilgili değil, her zaman zararlı. Bir de iyi kurulan, mantar olmayasın.

canım bence hemen doktora gorun cunku gerce benım basıma gelemdı ama arkadasımın buna bnezer bı olay olmustu dokora gıttı ve gırıs esnasında yırtılma olduug ortaya cıktı 1 hafta ılac tedavısı uygulandı eger duzermezse dıkıs atılcaktı sukru gectı bence hıc bekleme gıt bı gorun ne kaybedıceksınkı gecmıs olsun

ya dün cevpları okuduktan sora doktora gitmeye karar vermiştim ama sonra aklıma su da geldi ilişkiden sonra ertesi gün hapı almıstım bu kanama onun yan etkisi de olabilir düşündüm. bu arada 2. gün kanamam devam ediyo hala zar mı haptan mı yoksa adetim basladı mı bilmiyorum;) ki karnım da agrıdı biraz adettir artık diye kendimi rahatlatmaya calısyrm:D (aslında sehir dısında olduum için hiç doktora gitmk istemyrm:)

Back