Salon ve Günlük Oda Dekorasyonu acil tavsiye oturma odasına bu takım olurmu?fiyatı sizce nasıl?

Salon ve günlük odalarınızın dizaynı, dekorasyonu ve tavsiye yorumları
Yok şekerim ya, oturma odasına gitmezki bu takım.

Ben olsam almam, ama yine de sen bilirsin.

Bence olmaz gibi, hafif kalır oraya, bu takım bahçe, teras felan için.

Benim kişisel fikrim olabileceğinden yana. Bahçe ve outdoor mekanlar için üretilen bu mobilyalar yurtdışında bir çok aile tarafından evin içinde de kullanılıyor. Sade ve minimalist bir yaklaşım olur. Aksesuarlarla tamamlayabilirsiniz. Tabii 900 TL ye başka seçeneklerde bulabilirsiniz. Karar sizin:)

bercem mimarsınız sanırım fiyatı bana uygun geldi % 50 indirim vardı.normalde 1800
takımı ben çok beğendim değişik tabi herkezin tarzıda değil.
bu fiyatlara köşe koltuk ta alınabilir.ne bileyim değişik olsun dedim.ama almasammı offff çok kararsız kaldım şimdi
siz ne önerirsiniz kutu gibi bir odam var.

bu tarz eskilerde de vardı bence kullanılabilir. ama rahatlık açısından kenarları tahta olduğundan pek rahat olmayabilir

Evet İç mimarım. Benim evimde 1+1 stüdyo daire ben de köşe koltuk takımına ilave tekli sallanan koltuk ve puflarla bir düzenleme yaptım. Fakat resimde gördüğüm modelde çok şık bir model fakat köşe koltuk rahatlığı vermeyecektir.

rahat gözükmüyorlar bence daha edeceğin birşeyler bakmalısın oturma odan için şöyle rahatça uzanabileceğin falan bişeyler

canım oturma odasına uygun değil bence.çünkü biz şahsen oturma odasında uzanıp tv falan izliyoz.bunun kafanı koyacak yeri bile yok tahtadan.bahçe balkon için çok ideal ama oturma odasına hiiiiç uygun değil.aklından bile geçirme.çok minyatür bir köşe takımı veya bir 3 lü bir tekli 2 tane koltuk da alabilirsin.Renkleride farklı ama birbirlerine uyumlu 2 koltuk olabilir.gri kırmızı veya gri mor,kahve ile krem gibi mesela.

bu tarz bir oturma odasında rahat hareket edemezsin kolları rahatsızlık verir,köşe takımları son derece rahat bence,rahatına düşkünsen alma derim

bunları almaya karar verdikten sonra tabiki olur.. ama odayı çok basit göstereceğinden eminim. ütelik kullnışlıda olacağını sanmıyorum. insan yeri geliyor ayaklarını uzatarak tv seyretmek istiyor. bu takımda o konforu bulamazsın... o paraya başka takımlarda alabilirsin bence:)

hatırlıyorum benim çocukluğumda 89-90-91 yılları gibi evlenen tüm akrabalarımız bu mobilyalardın almışlardı oturma odalarına..adı da iskandinav koltuk diye geçiyordu.senelerce de kullandılar.ben belki de göz aşinalığı olduğu için kullanılabileceğini düşündüm.eğer çok bahçe mobilyası havasında gelirse de kış ayları için daha farklı bir kılıf kullanılabilir.yazın da bu açık renkleriyle zaten çok hoş.

Back
X