Merhaba kizlar, kafam cok karisik yardiminiza ihtiyacim var acil..2 haftadir bi cocukla cikiyorum..oncesinde de bi kac haftadir gorusuyoduk arkadas olarak. Aramizda herhangi bi konusma gecmeden (hoslaniyorum vs.) direkt cikmaya basladik,onun tarafindan gelen bi ilgi vardi ve bi gun opustuk,o sekilde basladi. Basladiktan sonra 3-4 kez gorustuk, hep o beni gormek istedi..hersey cok guzeldi beraberken ele ele goz goze cikiyomus gibiydik, gayet ilgili, kibar, ustume titriyo falan,ve daha sonra o Ankara'ya ailesini ziyarete gitti bir haftaligina. Her gun aradi,mesajlastik o arada ve hersey gayet yolundaydi, telefon konusmalarimiz falan gayet iyi,yalniz soyle bisey var, mesaj ve konusmalarimizda bana hep adimla hitap ediyo ve hic ozel bi sozcuk gecmiyo.Ben bunun ustunde fazla durmadim sonucta daha cok yeni basladi hersey diye, ama yine de sinir olmadim degil. Neyse, dun yine Istanbula geldi, sabahtan mesaj atti aksama planin var mi diye. Ben de yok dedim, daha onceki konusmalarimizda da ozledim, ne zaman gorusuruz demisti zaten. Neyse, aradi beni bulusmaya karar verdik (Bu arada benim en yakin arkadaslarimdan biri bizim ortak arkadasimiz onun vesilesiyle tanismistik,cok yakin oldugumuzu bilir..benle baslamadan once de bunlar arkadas olarak gorusuolardi ve anladigim kadariyla sik sik telefonda da gorusuolar. arkadasimin bizim aramizda gecenlerden haberi var). Devam edeyim, bulusmaya karar verdikten bi 10 dk sonra mesaj atti beyefendi, o arkadasimi da cagiralim mi yemege diye. Ben de farketmez, nerden esti? yazdim. Cevap da su, eger biseyler yaparsaniz bana da haber verin demis arkadasim,beyefendi de haber verirsek sevinir diye dusunmus. Ben de tekrar cevap attim, anladim, sen bilirsin diye. Ama acayip sinir oldum kizlar yaa biz kac gundur gorusmemisiz, bana ozledim diyo o zaman niye bi de onu cagiriyosun, kizi sevindirecek baska gun mu kalmadi! garip geldi acikcasi,hem de mesajlarimdan da pek istemedigimi anlamasi gerekirdi ama ona ragmen aramis kiza haber vermis. Allahin sopasi yok ya sonrasinda yolda gelirken arabasi bozuldu falan, bulusamadik..Eve gidince aradi beni, biraz soguk konustum..cok ozur diledi iste plan yaptik ama bulusamadik diye,ben de onemli degil dedim, hic acmadim da kizi niye cagiriosun vs. gibi, ama biraz soguk konustum ve kisa kestim konusmayi. Neymis bana hediye almis da verememis ona da uzulmus falan pufff
gece mesaj atti saat artik 10 olmus, ziyaretine gelebilirmiyim diye..ben de ozellikle gec cevap verdim iyice, bisey mi oldu dedim, bisey olmadi sadece uyuyamiyorum yazdi..ben de peki diye mesaj attim.. cevp da su--neyse o zaman ben uyumaya calisiyim (ertesi gun ise gidecek)sana iyi geceler, tatli ruyalar.
arkadaslar ne yapmaliyim, sizce ben bu olayi gereksiz mi buyutuyorum? beni rahatsiz eden, benle bulusacagi ilk gun arkadasimi da cagirmasi, hem niye onla da her gun konusuyo buna da sinir oldum. Acaba bizim olayi arkadas muhabbetine mi cevirmeye calisiyo dicem ama o da sacma niye birden bire oyle bisey olsun di mi? bi de biz acik acik konusmadan cikmaya basladigimiz icin ne dusunuyo, ne hissediyo beni ne olarak goruyo emin olamiyorum, birbirimizi yeni taniyoruz. Sizce bundan sonra nasil davranmaliyim? Sanki acikca bunlari sorarsam cok ustune dusmusum ve ya onla yalniz bulusmaya cok merakliymisim gibi olacak, simarsin istemiyorum..ama boyle de icim icimi yedi ve biraz kirildim , sogudum sanki..niye boyle odun bunlar yaa 

Son düzenleyen: Moderatör: