ACIL TARLUSAL

Canım 1 gün daha bekle sonra doktora git. Ama 10 günde olanlar da vardı internetten okumustum

Merhaba bende tarlusal kullandım benımde kahverengı koyu akıntılarım oldu sonra 3 gun kanamam oldu ama rengı cok koyuydu bugun ilacım bıttı bende merak edıyorum acaba kanamam olucakmı tekrar dıye

Merhaba bende tarlusal kullandım benımde kahverengı koyu akıntılarım oldu sonra 3 gun kanamam oldu ama rengı cok koyuydu bugun ilacım bıttı bende merak edıyorum acaba kanamam olucakmı tekrar dıye
bir kere olduysa tekrar olacağını zannetmiyorum ilacı içerken kanama olduysa adettir bence o

canım bugun tekrar regl oldum demek tarlusal kullanırken olunan adet kanaması degılmıs

Merhaba kızlar. Bu benim ilk mesajın..öyle merak ediyorum ki surekl forumu okuyorum..3aralikta gelmesi gereken adetim gelmedi. Testler yapıldı bebis yok. Sorun da yok,enfeksiyon kist vs..tarlusal verdi doktor.nasılsa söktürücü diye korunmada ilişkiye devam ettik..2tane hapim kaldı içmem gereken ama ya bebek oluştuysa diye bugün bıraktım ilacı. Çünkü bu ilacı içerken de hamile kalanları okudum. Yumurtayı olgunlastiriyorsa aslında mantıken de gebeliğe hazır hale getiriyor rahmi değil mi? Devam etsem mi biraksam mi bilemedim..cok istiyiruz bebis de...yardım edin

canım doktor bebıs yok dedıyse yoktur ekımde bende senınle aynı duyguları yasadım ama malesef hamıle degıldım ılacını ıc regl ol ondan sonra daha duzenlı bı sekılde devam edersın

bende 4 gündr tarlusal kullanıyorum pco oldgmu yenş öğrendm bende. daha 2 gün var ilacın bitmesine ama ilk günden beri hafif sancı oldu snrabel ağrım göğüslerim de hassasiyet oluştu şiş gibiler bi de beyaz kremsi akıntı oldu bı ıkı defa bu adetolacağımın belirtisi mi ya biri yardımcı olsun nolur

öyledır canım ilacın bıtınce regl olursun

Arkadaslar ben adete yakın 4 gun suren kanama yaşadım 1 damla kadar yerlesme kanamasi zannettim değilse kötü bişey mu diye hemen doktora gittim ve yaklaşık 2 aya yaklaştı adetim olmadım doktor bana tarlusal verdi beta hcg 0.100 yani negatif ti adet s okulun gel dedi 5 gün kullandım ama söyle bişey oldu tarlusal in 4 günü ovulasyontesti yaptım ve kop koyu çıktı 2 gun sonra dün silik ti 2. Çizgi yok gibiydi bugunde bi bakayım niye negatif çıkarsa calismayayim dedim ama biraz önce ki teste t ve c aynı koyuluktaydi sizce ben bidaha mi yumurtluyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…