ACIL TARLUSAL

gizmoo567

Hayallerimde yanık kokusu var.
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
14 Ekim 2015
1.079
1.092
63
Herkese merhaba arkadaşlar adet gecikmesinden dolayi doktorum tarlusal önerdi bugün üçüncü gün kahverengimsi akıntilar gelmeye başladı bu adetin geliyor demek mi acaba? tarlusal kullanmış olanlar yazabilirler mi lütfen

ben de bugün gittim pcos tanısı kondu bana da aynı ilacı verdi sende sancı falan oldu mu acaba ya kimse cevap yazmıyor ben de çok sordum heryere yazdım ama cevap alamadım.

Canım sancı olmuyor 3 gündür kullanıyorum doktora gittim baktı ultrasonla bitsin olacaksın dedi bel ağrım oluyor ara sıra bir de kasik ağrısı ama çok nadir sen kaçıncı gunundesin

Ben dün başladım kullanmaya ama kullanmadan da bi kipirdanmalar vardı ben de şu an hala ilk kullandığımla aynı durumdayım bakalım bitsin ne olacak

ilk kullandiginda kaçıncı gün olmustunuz bende şu an sadece lekelenmeler oluyor normal midir bu dün doktor ilaç bitsin olucaksin dedi ama stresliyim

Hayırlısı olsun ikimiz için de inşallah en kisa surede oluruz ben sizin için dua edicem ve olursam da ne zaman olduğumu haber vericem elimden geldiğince yardimci olmaya çalışırım sizi de bilgilendiririm

bittikten sonra 1 2 gün içinde adet olanlar da varmış 10 gün sonra da. okudum biraz yazılanları

Çok teşekkür ederim canım ben de size dua ederim inşallah ciddi bir durumumuz olmaz da bu ilacı da kullanmak zorunda kalmayız uzun süre. Ben de okudum yazıları tabi ki her bünye farklı o yüzden ben endişe etmiyorum içinizi rahat tutun sizin rahatsızlığınız neydi neden dolayi yazdı bu ilacı sadece gecikmeden dolayi mi?

Evet. Çok stresli bir dönem geçirdim ben. bir ay önce kadar bir yakınlaşma yasamistim hamilelik korkusuna kapildim. olayın üzerinden 5 gün sonra adet oldum. Ama korkum gecmeyince sürekli doktora gidip sürekli test yaptırmaya başladım. Doktor hamilelik olmadığını söyledi testler de negatif ama korkusu bana yetti. 2 gün gecikti hemen ilacı içmeye başladım. 2 gün sonra biticek ilaç inşallah adet olurum ve inşallah bir an önce bu korkudan kurtulurum.

Oo ama bu çok yanlış doktor önerisiyle kullanılması gereken bir ilaç bu ve kesinlikle hamilelik riski olanlar kullanmamalı eğer hamileysen düşmez aksine tutunmasina yardimci bile olur diyenler var bu ilaç sadce hamile değilsen kullanılabilir ayrıca diyelim ki hamilelik var o zaman dusmemesi durumunda çocuğun sakat dünyaya gelir. Ama kan testi yaptırıp negatif çıktıysa kesin sonuctur o. Yani endiselenecek bir durumun olduğunu sanmıyorum sana nacizane tavsiyem bir doktora git durumu anlat ve ilacı bırakmanin bir sakıncası olup olmadığını sor

Adet olmadığında ne kadar çok kafana takarsan o kadar sıkıntı çıkıyor ve ya gecikiyor psikolojik olabilir yani

Yoo yanlış anladın ilacı doktor tavsiyesi ile kullanmaya başladım. 4 kez kan testi yaptım negatif. ultrason ile de bakıldı yok fakat 2 gün gecikti. doktor o zaman tarlusal önerdi. Kullanmaya başladıktan sonra da baktı ilaç bittikten sonra adet olacaksın dedi.

Hımmm oh valla içim rahatladı iyi ki yanlış anlamışım :) üzülme takma kafana inşallah en kisa zamanda oluruz ilaç da biraz yan etkileri olan bir ilaç o da daha da endiselenmemize neden oluyor sanırım

Pek yan etkisini görmedim ama bu durum benim psikoljimi çok etkiledi sürekli Ağlıyorum böyle bişey olmasın diye dua ediyorum hersey negatif farkındayım ama korku beni çok etkiledi

Pek yan etkisini görmedim ama bu durum benim psikoljimi çok etkiledi sürekli Ağlıyorum böyle bişey olmasın diye dua ediyorum hersey negatif farkındayım ama korku beni çok etkiledi
Ağlama bende de var ama senin korkun da inşallah en kisa zamanda geçer ve korkularin boşa çıkar

Inşallah Yarabbim inşallah senin durumun nedir

Rabbim isteyenlere nasip etsin Inşallah peki birsey sorabilir miyim böyle haftalarca çıkmayıp daha sonra ortaya çıkabilir mi böyle birşey ilişkiden 5 hafta geçti en son 1 hafta önce test yaptırdım negatif ve dün ultrason bakildi adet olacaksın dedi doktor.

Yok hamileysen özellikle kan testinde adetin geciktigi zaman özellikle kesin sonuç alıyorsun hele ki ultrason da bakmış kesin degilsindir. 5 hafta sonra ortaya çıkmaz yani ilişkiye girdiginden ve de adet gecikmenden 1 gün sonra bile olsa test yaptiysan negatifse hiç korkma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…