Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben de ilk defa kullaniyorumilk kullandiginda kaçıncı gün olmustunuz bende şu an sadece lekelenmeler oluyor normal midir bu dün doktor ilaç bitsin olucaksin dedi ama stresliyim
Oo ama bu çok yanlış doktor önerisiyle kullanılması gereken bir ilaç bu ve kesinlikle hamilelik riski olanlar kullanmamalı eğer hamileysen düşmez aksine tutunmasina yardimci bile olur diyenler var bu ilaç sadce hamile değilsen kullanılabilir ayrıca diyelim ki hamilelik var o zaman dusmemesi durumunda çocuğun sakat dünyaya gelir. Ama kan testi yaptırıp negatif çıktıysa kesin sonuctur o. Yani endiselenecek bir durumun olduğunu sanmıyorum sana nacizane tavsiyem bir doktora git durumu anlat ve ilacı bırakmanin bir sakıncası olup olmadığını sorEvet. Çok stresli bir dönem geçirdim ben. bir ay önce kadar bir yakınlaşma yasamistim hamilelik korkusuna kapildim. olayın üzerinden 5 gün sonra adet oldum. Ama korkum gecmeyince sürekli doktora gidip sürekli test yaptırmaya başladım. Doktor hamilelik olmadığını söyledi testler de negatif ama korkusu bana yetti. 2 gün gecikti hemen ilacı içmeye başladım. 2 gün sonra biticek ilaç inşallah adet olurum ve inşallah bir an önce bu korkudan kurtulurum.
Hımmm oh valla içim rahatladı iyi ki yanlış anlamışım :) üzülme takma kafana inşallah en kisa zamanda oluruz ilaç da biraz yan etkileri olan bir ilaç o da daha da endiselenmemize neden oluyor sanırımYoo yanlış anladın ilacı doktor tavsiyesi ile kullanmaya başladım. 4 kez kan testi yaptım negatif. ultrason ile de bakıldı yok fakat 2 gün gecikti. doktor o zaman tarlusal önerdi. Kullanmaya başladıktan sonra da baktı ilaç bittikten sonra adet olacaksın dedi.
Ağlama bende de var ama senin korkun da inşallah en kisa zamanda geçer ve korkularin boşa çıkarPek yan etkisini görmedim ama bu durum benim psikoljimi çok etkiledi sürekli Ağlıyorum böyle bişey olmasın diye dua ediyorum hersey negatif farkındayım ama korku beni çok etkiledi
Bende pcos diye bir rahatsızlık var kısaca yumurtalık tembelliği o nedenle gecikmeler oluyor ben de senin aksine bir bebegim olsun istiyorum o yüzden düzene girmesi önemli benim için :)Inşallah Yarabbim inşallah senin durumun nedir