• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek İkinci El acil sut sagma makinesi ariyorum

Bilmiyorum sormak lazım 10 tl yi geçeceğini sanmam ama ebatı küçük bir kutu sonuçta ben koca bebek arabası için 20 tl ödemiştim

ben aldım daha yeni geldi 8tl verdim kargoya.

Evet canin sıfır sadece paketini actim bakmak icin ise basliycagim icin almistim isi birakinca kullanmadim digeri süt saklama posetleri buzlukta dolapta sagilan sütün saklanmasi icin

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Sana özel den numarami yazdim canim

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

manuel almıştım kullanmadım gerek kalmad
ilgilenirseniz 30 tl

MERHABA ELİMDE Lansinoh Affinity Elektrikli ve Pilli GÖĞÜS POMPASI VAR İLGİLENİRSEN ANKARA BATIKENTTEYİM FİYATI EN SON 100 TL.

Ilgin icin tsk ederim ama ben baska bir marka almaya karar verdim ..

avent natural elektrikli var bende 2 ay kullandm sadece.. 300 tl ye almştm. 120 ye veririm sana.. kargo ptt ile 7 tl civarı tutuyor kapıda ödeme ile gönderebilirim resmini de ekleyebilirim

Sedacim urunu ne kadar sure kullandin ? Ve en son ne olur fiyat? Tsk ederim

merhaba bende de medibaby diye bir marka var..oğlum prematüre dünyaya geldği için lazım olur düşüncesi ile eşim almış..fakat başta kullanmayı dendim ama sütüm gelmediği için kullanamadım..sonrada elimle sağmak kolay geldi..kullanılmamış bi üründür hatta geri götürdüm ama kutusu açıldığı için almadılar geri.....bir tane de biberonu var..biberonu kullandım şimdi kaldırdım hepsini..araştırın bi isterseniz..Model HL-0631 medibaby-Modern elektirikli süt pompası-bebeğin emiş ritmini taklit ediyor ve emiş gücünü ayarlanabiliyor..

Acil temiz kullanilmis elektrikli sut sagma makinesi ariyorum ankaradan...

$IMG_20140622_133256.jpg bu var canım piyasa değeri 250 tl civarı garantisi duruyor 2015 eylülde bitiyor

Back