• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Acil soru

Sibel Arslan 799

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
19 Aralık 2022
82
2
1
Kızlar merhaba 1,5aylık oğlumun kuyruk sokumunda böyle küçük pullanmalar gördüm acaba normal mi? Bir kaç hafta önce pişik olmuştu pişik yüzünden olabilirmi? İnternette araştırma yaptım ama hiç bir bilgi bulamadım. Böyle bişeyle karşılaşan oldu mu acaba?

Benim kızımda da krem değiştirince hafif Pişik oldu sonra böyle pullanma gibi elime geliyordu Pütürlü sonra oda geçti. Yine de doktorunuza bi görsel atın içiniz rahat etsin

Benim kızımda da krem değiştirince hafif Pişik oldu sonra böyle pullanma gibi elime geliyordu Pütürlü sonra oda geçti. Yine de doktorunuza bi görsel atın içiniz rahat etsin
Bende pişik kremini değiştirdim belkide ondandır. Evet benim oğlumunda öyle pütürlü yıkarken fark ettim sonra bakınca gördüm. Perşembe doktora göstericem. Çok teşekkür ederim cevabınız için.

Bölge çok kurumuş
İyi bir zeytinyağı yada kantaron yağı sürebilirsiniz
Antiallerjik bebeklere uygun bir nemlendirici sürebilirsiniz

Doktorunuzla mutlaka gorusun. Kızımın genital bolgesinde bundan daha kucuk pullanmalar vardi. Meğerse egzamaymis aylarca uğraştık durduk

Doktorunuzla mutlaka gorusun. Kızımın genital bolgesinde bundan daha kucuk pullanmalar vardi. Meğerse egzamaymis aylarca uğraştık durduk

Oğlumda egzemada var. 1 hafta önce yüzünde ve vicudunda küçük küçük sivilceler çıktı doktora götürdüm egzema dedi, genetik olabilirmiş. Aşağıda paylaştığım kremi verdi doktor günde 2 defa bütün vicuduna sürüyorum. Daha ciddi bişey olmasından korktum ve ilk çocuğum olduğu için bebekler konusunda fazla bilgimde yok. Cevabınız içim çok teşekkür ederim.

Eklentiler

• 4C6ECA10-1050-420F-A17D-414ED3978844.png
    4C6ECA10-1050-420F-A17D-414ED3978844.png
    131,8 KB · Görüntüleme: 46
Bölge çok kurumuş
İyi bir zeytinyağı yada kantaron yağı sürebilirsiniz
Antiallerjik bebeklere uygun bir nemlendirici sürebilirsiniz

Doktorun egzema için verdiği nemlendirici kremi kullanıyorum bütün vicuduna. Belkide egzema yüzünden olmuştur. İnşallah geçer. Ama yinede doktora göstericem. Cevabınız için çok teşekkür ederim. ☺🙏🏼🙏🏼🙏🏼

Eklentiler

• 1F2A6CDA-28D0-401C-A65E-1134F45B7ED5.png
    1F2A6CDA-28D0-401C-A65E-1134F45B7ED5.png
    131,8 KB · Görüntüleme: 41
Oğlumda egzemada var. 1 hafta önce yüzünde ve vicudunda küçük küçük sivilceler çıktı doktora götürdüm egzema dedi, genetik olabilirmiş. Aşağıda paylaştığım kremi verdi doktor günde 2 defa bütün vicuduna sürüyorum. Daha ciddi bişey olmasından korktum ve ilk çocuğum olduğu için bebekler konusunda fazla bilgimde yok. Cevabınız içim çok teşekkür ederim.
3 Ay bu illetle ugrastim. Tum genital bolgesine yayilmisti. En son aile hekimi 6 tane merhem verdi. 2li gruplara ayirip, karistirip surduk, kurtulduk. Allah sifasini versin

3 Ay bu illetle ugrastim. Tum genital bolgesine yayilmisti. En son aile hekimi 6 tane merhem verdi. 2li gruplara ayirip, karistirip surduk, kurtulduk. Allah sifasini versin
Okadar zor mu geçiyo?😭Sizede çok gemiş olsun. Ben nemlendiriciyi kullanmaya başladığımda beri daha iyi oldu. Aşağıdaki resimlerde görünüyo. İlk resim geçen cuma gününden ikinci resim bu günden. İnşallah hızlı bir şekilde iyileşir.

Okadar zor mu geçiyo?😭Sizede çok gemiş olsun. Ben nemlendiriciyi kullanmaya başladığımda beri daha iyi oldu. Aşağıdaki resimlerde görünüyo. İlk resim geçen cuma gününden ikinci resim bu günden. İnşallah hızlı bir şekilde iyileşir.
Oncelikle yanaklardaki kolay geciyor. Babasi opmesin, sakallar tahris ediyor. Bebegi siz dahil kimse öpmesin hatta. Hergun mutlaka yikayin cocugu.
Genital bolge bebek bezinden dolayi zor geciyo

Back