Kontakt Lens acil..sizce uartzo mu topazıo mu daha dogal lutfen resım ekleyın

persiangirl

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
8 Aralık 2009
1.396
107
kızlar solotıca alıcam malum pahalı ve gerı donusu yok o yuzden bana bu ıkı rengı kullanan lar resım ve yorum ekleyebılırmı cok dua ederım :KK5:

canım merhaba..
doğallık açısından yorum yapamayacağım çünkü soloticaların her rengi çok doğal..
öncelikle ne renk istediğine karar vermelisin..
çünkü quartzo yeşil iken topazio mavi..
ancak göz tabanına görede renkler değişebiliyor örneğin bende topazio mavi-yeşil karışımı durdu bazen yemyeşilken bazen masmavi..
ben quartzo tercih etmedim kendi fikrimce quartzoları makyajsız kullanamam gibi geldi..
topazioları makyajlı, makyajsız kullandığımda kimse anlamadı lens olduğunu ve harika bi renkk..
ve bence sophistic gibi bi markaya göre çokda uygunlar..
bundan sonra alacağım soloticalardan aklımda ilk sırada topazio varken maddi duruma göre yanına quartzo ve ice eklemeyi düşünüyorum..
bende duruşuna gelince link ekliyorum açtığım konudan bakarsın canım..

http://www.kadinlarkulubu.com/konta...lotica-kullanicilar-bakar-misiniz-lutfen.html

cnm topazio hiç düşünmezken sen de duruşuna bayıldım sayende bende topazio mu alsam diye düşünmeye başladım gerçekten çok hoş olmuş:)ama kendi göz rengin nedir benm ki çok koyu bi kahve nasıl olur bilemiyorum:S

teşekkür ederim canım ben mavi istiyordum ancak yeşil durdular şimdi quartzo ve ice arasındayım ya da şeffaflara geri dönecem ancak topaziolar harika bi renk çok doğallar, gözlerim koyu kahve canım direkt siyah deil ama kahverengi açık değiller hiç bi şekilde..

teşekkür ederim canım ben mavi istiyordum ancak yeşil durdular şimdi quartzo ve ice arasındayım ya da şeffaflara geri dönecem ancak topaziolar harika bi renk çok doğallar, gözlerim koyu kahve canım direkt siyah deil ama kahverengi açık değiller hiç bi şekilde..

bumlarda benim topoziolarım $Resim 080.jpg

X