• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ACİL ,sipariş verdim, adresimi ve bilgilerimi değiştiremiyom yardım edermisiniz?

sampuan

umutsuz vaka...
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
6
Puanlar
158
Yer
Bursa
trendyol dan ilk defa sipariş verdim.yazlığımızda olcaktım bu hafta o yüzden yazlık adresimi verdim ve ablamın adını verdim evde olmazsam diye
ama herşey iptal oldu evimdeyim ve buraya gelmesini istiyorum ve benim adıma
ilk defa internetten sipariş verdiğim için biraz acemiyim
kampanya bugün bitiyor adresimi değiştirmeliyim ama nasıl yardımcı olursanız sevinirim

trendyol dan ilk defa sipariş verdim.yazlığımızda olcaktım bu hafta o yüzden yazlık adresimi verdim ve ablamın adını verdim evde olmazsam diye
ama herşey iptal oldu evimdeyim ve buraya gelmesini istiyorum ve benim adıma
ilk defa internetten sipariş verdiğim için biraz acemiyim
kampanya bugün bitiyor adresimi değiştirmeliyim ama nasıl yardımcı olursanız sevinirim

tatlım naber ne oldu halledebildin mi?? bende netten çok alışveriş yaparım yardımcı olmaya çalışıcam sana;hangi kargoyla gelecek kargoyu arasana tel bilmiyosan netten bulursun.tel aç durumu anlat evine gelmesini sağla adresini ver.

tatlım naber ne oldu halledebildin mi?? bende netten çok alışveriş yaparım yardımcı olmaya çalışıcam sana;hangi kargoyla gelecek kargoyu arasana tel bilmiyosan netten bulursun.tel aç durumu anlat evine gelmesini sağla adresini ver.

çok şükür halletim .müşteri hizmetleri numarası varmış orayı aradım düzelttiler ,adres ve ismi
çok tşk ederim ilgin için
umarım ürünlerimi beğenirim merakla bekliyorum

Back